Andreas Arnewid och Jonas Hultgren är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisetagare vid Svenska Franchisegalan 2021

| 2 september, 2021 | 0 kommentarer

Andreas Arnewid och Jonas Hultgren på Företagsförmedlingen i Väst är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisetagare vid den årliga Svenska Franchisegalan på Grand Hôtel i Stockholm. Även Niklas Wählisch och Bengt-Åke Harrysson från systerföretaget Kommersiella Fastigheter i Väst är nominerade till samma utmärkelse. – Det är två verkligt välförtjänta nomineringar av entreprenörer som på ett imponerande sätt har utvecklat både sin egen affär och kedjornas respektive varumärke genom att generöst dela med sig av såväl kunskap som erfarenhet till övriga franchisetagare i organisationerna, säger Thor Bergenholtz, verksamhetsansvarig och huvudägare.

Företagsförmedlingen och Kommersiella Fastigheter var tidigare en organisatorisk del av Swedbank men är sedan 2015 två fristående, rikstäckande kedjor som är marknadsledande inom respektive affärsområde, vilket innebär målgruppen företag och kommersiella fastigheter med ett transaktionsvärde på mellan 10 och 200 miljoner kronor.

– Företagsförmedlingen och Kommersiella Fastigheter har vuxit snabbt i hela Sverige under de senaste åren. Företagsförmedlingen har i år genomfört transaktioner motsvarande 150 procent av hela förra årets omsättning där en stor del av ökningen kommer från vårt distrikt i västra Sverige, säger Thor Bergenholtz.

Hittills i år har Företagsförmedlingen hanterat bolagstransaktioner inom en rad olika branscher. Främst är det bolag verksamma med utbyggnad av infrastruktur och olika installationsföretag. Men även industriföretag, e-handelsföretag och bolag inom utbildning och livsmedel.

– Företagsförmedlingen i Väst är nominerade för att ha levererat resultat i världsklass och för sitt outtröttliga engagemang för sina uppdragsgivares bästa. Förutom ett aktivt arbete med nya kunder så bygger verksamheten på ett långsiktigt och prestigelöst arbete med kundrelationer där de allra bästa externa resurserna anlitas för att alltid uppnå maximal kundnöjdhet, säger Thor Bergenholtz.

Kommersiella Fastigheter i Väst har sedan starten för knappt tre år sedan redan tredubblat både omsättningen och personalstyrkan.

– Den snabba tillväxten hos Kommersiella Fastigheter i Väst är imponerande. Genom ett aktivt arbete med marknadsföring och en stor förståelse för vårt gemensamma varumärke har man varit ett positivt föredöme för hela vår organisation. Det här är drivna entreprenörer som är franchisetagare och som verkligen vill växa och som verkligen vill föra samman små och medelstora företagare i sitt sökande efter lämpliga lokaler.

Enligt Thor Bergenholtz är mäkleri av små och medelstora företag och kommersiella fastigheter en central del av tillväxten i svenskt näringsliv och en viktig samhällsnyttig verksamhet.

– Genom att underlätta för fina företag och fastigheter att få nya ägare, som utvecklar och driver verksamheten vidare, bidrar vi till att skapa nya arbetstillfällen i svenskt näringsliv.

För mer information:

Thor Bergenholtz, verksamhetsansvarig och huvudägare. Tel: 070-364 14 10. E-post: [email protected]

 

www.ffkf.se

Företagsförmedlingen har sedan 2005 arbetat nära Swedbank och Fristående Sparbanker. Vi är en naturlig del i Swedbanks tjänste- och produktutbud och en viktig specialisttjänst i Bankens strategi att vara Entreprenörernas bank. Våra mäklarteam är specialister på köp och försäljning av ägarledda företag med ett försäljningspris inom cirka 10–200 miljoner. Med ett femtiotal medarbetare över hela landet och ett eget matchningssystem ser vi till att säljare och köpare finner varandra. Vi känner köparna och vet vem som frågar efter vad, både lokalt och nationellt.

Kommersiella fastigheter är specialister inom försäljning av kommersiella fastigheter och företagsöverlåtelser, då många kommersiella fastigheter säljs i bolagsform. Tillsammans är vi ett 50-tal transaktionsrådgivare lokaliserade över hela landet med spetskompetens inom juridiska, tekniska och skattemässiga fastighetsfrågor. Vi bistår även fastighetsägare med värdefull kompetens inom fastighetsutveckling.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *