Avensia välkomnar Andreas Schön som ny VP Strategy

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

Expertbolaget Avensia stärker ledningsgruppen med en ny chef för affärsområdet Strategy och sätter därmed ökat fokus på att stödja kundernas hela affär för att lyckas inom modern handel.

Som ny VP Strategy kommer Andreas Schön att ansvara för Avensias team av erfarna strategikonsulter. Dessa hjälper Avensias kunder att sätta modern handel i ett sammanhang, förstå varje kunds unika förutsättningar, organisation och processer för att rekommendera den bästa vägen framåt, både strategiskt och praktiskt via tekniska lösningar.

”Det finns en otrolig kunskap och specialistkompetens hos Avensia som jag inte har sett någon annanstans i branschen”, säger Andreas Schön. ”Dessutom finns några av branschens mest ambitiösa bolag i kundportföljen, vilket känns otroligt inspirerande. Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla vårt strategierbjudande för att kunna stödja och utmana Avensias kunder att ta nästa steg i deras framgångsresa inom modern handel.”

Andreas tar med sig en gedigen erfarenhet från arbete inom digitala tjänster, e-handel, digital transformation och konsultbranschen. Hans långa karriär innefattar ledande tjänster på digitala jättar såsom CDON och Sony Mobile men även en egen start-up och flera år hos konsultbolaget Cybercom. I sin nya roll tar Andreas även plats i Avensias ledningsgrupp.

”Jag är så glad att kunna välkomna Andreas Schön till Avensia”, säger Robin Gustafsson, VD på Avensia. ”Med hjälp av Andreas kommer vi att kunna sätta utökat fokus på strategiområdet för att ännu bättre guida våra kunder så att de har rätt organisation, affärsmål, processer och teknik på plats för att bli vinnare på lång sikt.”

Avensias strategiexperter hjälper kunderna att linjera projekt och lösningar för modern handel med övergripande affärsstrategi och mål för att säkerställa hållbar framgång över tid. I teamet finns specialister inom exempelvis digital handel, retail-trender, kundlojalitet, informationshantering, omnikanal och organisation. Läs mer om strategierbjudandet på avensia.com.

För mer information, vänligen kontakta:

Robin Gustafsson, VD, +46 736606082 eller [email protected]
Fredrik André, CMO, +46 709239381 eller [email protected]

Avensia, den globala drivkraften för modern handel

Avensia är ett expertbolag inom digital handel med lösningar för e-handel, informationshantering och kundupplevelse samt tjänster inom retail-trender och digitala strategier. Genom att kombinera teknisk och strategisk expertis hjälper vi B2C- och B2B-kunder i Europa, Nordamerika och APAC att accelerera tillväxt och bli ännu mer framgångsrika i sin dagliga verksamhet. Vi utmanar ständigt oss själva och våra kunder för att tänja på gränserna för vad som är möjligt inom modern handel.

Tillsammans definierar vi modern handel.

Avensia har 300 anställda på kontor i Lund (HK), Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Umeå, Chicago, Cebu, London and Oslo. Avensia AB är noterat på Nasdaq First North Growth Market under namnet AVEN. Läs mer på www.avensia.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.