B3 Consulting Group gör nyrekryteringar till koncernledningen

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag inom IT och Management med 700 medarbetare. Nu rekryteras Pernilla Brolin till ny HR-chef och Eva Clavin till ny försäljningschef för Publicområdet som kommer utveckla B3s erbjudande till marknaden inom offentlig sektor och agila team. Både Pernilla Brolin och Eva Clavin tillträder i augusti och kommer att ingå i B3 Consulting Groups koncernledning.

– Vi är jätteglada att få välkomna både Pernilla Brolin och Eva Clavin till B3. Pernilla Brolin har lång erfarenhet och stor bredd inom HR-området. Hon är också van att driva HR-frågor för geografiskt spridda verksamheter i stark tillväxt med olika förutsättningar och kulturer. Eva Clavin har djup branschkunskap inom offentlig sektor samt lång erfarenhet av att jobba med kunder och erbjudandeutveckling, särskilt inom agila team, vilket är ett viktigt fokusområde framåt för oss på B3. Både Pernilla och Eva kommer att tillföra värdefull kompetens och vara mycket viktiga för B3s fortsatta utveckling, säger Anette Billing, VD och koncernchef för B3 Consulting Group.

Pernilla Brolin kommer närmast från rollen som People & Culture Partner på Knowit. Hon har tidigare även arbetat med HR-relaterade frågor inom rekryterings- och bemanningsbranschen samt call-center-branschen där hon haft roller som HR-Chef, affärsutvecklare, affärsområdeschef, konsultchef och rekryterare. 

– Det känns verkligen spännande att få tillträda rollen som HR-chef på ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med en stark företagskultur som B3. Med min stora passion för ett affärsinriktat HR-arbete ser jag fram emot att kunna bidra till fortsatt tillväxt i en het kandidatmarknad där kampen om att attrahera och behålla talanger blir allt viktigare, säger Pernilla Brolin.

Eva Clavin har jobbat inom IT-branschen sedan slutet av 90-talet, senast som kundansvarig och med säljledning på Knowit. Hon har tidigare haft roller som bland annat konsultchef, leveranschef och erbjudandeansvarig på Cybercom och AU-System.

– Jag har ett stort engagemang för affärs- och erbjudandeutveckling, i nära samarbete med kund. Relation och förtroende är viktiga ledord för mig. B3 är ett välrenommerat bolag med intressant verksamhet, unik kultur och ett starkt varumärke. Jag är imponerad av vad B3 har åstadkommit inom den offentliga sektorn de senaste åren och jag ser fram emot att få bidra till den fortsatta utvecklingen, säger Eva Clavin.

För mer information, kontakta Anette Billing, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group, telefon 0725-02 17 83.

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag med ca 700 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2021 uppgick till 921,9 MSEK, med ett rörelseresultat om 70,6 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro samt intresseföretag i Krakow och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm, small cap. Mer information finns på www.b3.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.