Babylove uppmuntrar till barns ökade läslust genom storsatsning på sociala medier

| 26 augusti, 2021 | 0 kommentarer

I samband med skolstarten går diskussionerna som vanligt heta om den tragiskt nedåtgående kurvan man ser gällande högläsning för barn. Skärmarna tar mer och mer plats under sommarlovet, och i många barnfamiljer utesluts högläsning helt – något som bl.a. har en negativ inverkan på barns läsförståelse och ordförråd.

Samtidigt pekar enormt mycket forskning på vikten av att börja läsa för barnet redan från födseln. Det är något som Babylove.se tar fasta på, och därför lanserar dem under hösten #Läsmedbabylove – en uppmuntran till sina kunder att ta sig tiden att läsa tillsammans med sina barn, och sedan dela med sig av det på sociala medier.

Babylove säger att de vill dra sitt strå till stacken och under hösten kommer  storsatsningen ”Läs med babylove” bl.a. innebära ett utökat sortiment av unika, högkvalitativa bokhyllor, böcker och annan bokförvaring till barn. Utöver det kommer kunder även att på babyloves sociala medier och blogg, få ta del av färska studier kring ämnet samt tips på hur man kan få läsningen till en rutin. Det ska vara enkelt och inbjudande att hitta tid för högläsning även i vardagen, vilket är kärnan i kampanjen.

Rent säljmässigt har man också sett att böcker sedan en tid tillbaka även trendar som inredning till barnrum. Många bokförlag och utgivare är extra måna om att designen på bokomslaget ska vara tilltalande även i ett inredningssyfte. För några veckor sen tillkännagav Babylove att de numera även är återförsäljare för det omåttligt populära, svensktillverkade märket Mrs.Mighetto, och har därigenom nu även tagit in de första böckerna till försäljning på hemsidan. 

Sökandet efter unika produkter sker oavbrutet och många av leverantörerna är små familjeföretag runt om från Europas alla hörn. Babylove har valt att rikta in sig på personliga, nära kontakter med mindre leverantörer. Babyloves vision och filosofi är att man inte ska behöva kompromissa med praktiska kontra estetiskt tilltalande barnprodukter.

 

Helene Harvey

[email protected]

Babylove.se har sedan starten en ambition att vara förstavalet för familjer med intressen för baby och barninredning. På babylove.se vill vi att du som kund i lugn och ro ska kunna finna dina favoritprodukter för barnrummet eller för ditt barn att ha på sig. Vi erbjuder högkvalitativa produkter med unik design, och är väldigt noggranna i valet av leverantörer och samarbetspartners.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *