Beslut från Tillväxtverket – korttidsstöd

| 27 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Hifab Group AB (publ) har tidigare informerat om Tillväxtverkets övervägande att återkräva tidigare utbetalt korttidsstöd, avseende år 2020, för Hifab AB om 1,8 MSEK. Se pressmeddelande från 2021-07-03.

Hifab delade inte Tillväxtverkets syn och har svarat på övervägandet med kompletterande information. Trots att kompletteringar har lämnats har myndigheten valt att bortse från detta i sitt slutgiltiga beslut. Tillväxtverket har beslutat i linje med övervägandet.

Bolaget anser att Tillväxtverkets beslut är felaktigt och överväger att överklaga till Förvaltningsrätten.

För ytterligare information kontakta
Patrik Schelin, CEO
Hifab Group AB 
telefon 010-476 60 00

Hifab är specialister inom projektledning med tillhörande konsulttjänster. Vi finns till för de som äger, utvecklar, förvaltar och nyttjar fastigheter och anläggningar. Hifab grundades redan 1947 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på 12 kontor i Sverige, 2 internationella kontor och projektverksamhet i ett tiotal länder. Omsättningen är ca 360 MSEK. Hifabs Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB. Tel: +46 8 5030 1550. E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *