Byggstart på Kvarngärdet i Uppsala för moderna lägenheter med entresol

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

Under december startar Rikshem och Peab bygget av moderna hyresrätter i projektet Lärjungen i populära området Kvarngärdet.

Under slutet av 2024 kommer hyresgäster att kunna flytta in  i tre nya hus på Gamla Uppsalagatan / Djäknegatan. Totalt rör det sig om 139 lägenheter var av ett antal byggs med sovrummen på det övre entresolplanet.

I Lärjungen finns plats för hela livet och husen byggs därför med en blandning av lägenhetsstorlekar om 1-4 rum (22-77 kvm). Genomgående fina materialval och bekvämligheter för ett liv som rymmer många olika aktiviteter och intressen. Bilen parkeras i något av fastighetens tre garageplan och för Uppsalafordonet framför andra, cykeln, skapas 280 cykelparkeringsplatser. Behöver cykeln repareras finns en cykelverkstad utrustad med verktyg i fastigheten.

Det gemensamma vardagsrummet
I Lärjungen ska du trivas lika bra i din lägenhet som i ditt andra vardagsrum – innergården. I Lärjungen skapas därför en utemiljö på den upphöjda innegården med generös grönska och välplanerade umgängesytor.

          Tillsammans med Peab bygger vi nu hyresrätter som kommer att bli ett välkommet tillskott till Kvarngärdet i Uppsala och jag ser fram emot det samarbetet. Här kommer att finnas plats för det moderna livet och möjligheten att bo med en spännande planlösning genom sovrum i entresolplan, säger Linda Forsell, Fastighetschef för Rikshem i Uppsala

Läs mer om projektet och dess utveckling på rikshem.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Skeppström, Press- och PR-ansvarig Rikshem,+46 765 39 94 75, [email protected] 

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner och erbjuder ett tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ska vara en långsiktig samarbetspartner till kommuner och ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

www.rikshem.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.