Camanio vinner tilldelningsbeslut för stationära trygghetslarm med Vansbro kommun

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Brighter AB (Publ) meddelade idag att dess dotterbolag Camanio har vunnit tilldelningsbeslut med Vansbro kommun för stationära trygghetslarm och larmmottagning till ett estimerat ordervärde om minst 1,1 M SEK.  Avtalet kommer att omfatta leverans av en digital omsorgs plattform för larmhantering och hårdvara i form av stationärt trygghetslarm, sensorer och bärbar larmknapp. 

Avtalet, som kommer att tecknas, löper under 3 år med option att förlänga i ytterligare 1 år. Det estimerade ordervärdet på 1,1 MSEK är baserat på en avtalsperiod om 4 år. ​​Tilldelningsbeslutet är avhängigt avtalsspärr om minst 10 dagar, vilket innebär att beslutet kan komma att överklagas inom tidsperioden.

Avropet har skett inom Addas (f.d. SKL Kommentus Inköpscentral) tillfälliga ramavtal för stationära trygghetslarm och larmmottagning med hela larmkedjan, där Camanio är en av fyra leverantörer. Utöver leverans av tjänst och hårdvara, innefattar avtalet med Vansbro kommun tjänster för utbildning och support. 

– Vansbro kommun har en tydlig och spännande vision för äldreomsorgen. Vi är glada över att få inleda ett starkt samarbete och jag ser flera möjligheter där vi tillsammans kan bidra till trygghet och ökad digitalisering, säger Catharina Borgenstierna, vd Camanio. 

Det här är ytterligare ett steg som stärker Camanio fortsatta resa. Vi är väldigt glada över att vårt dotterbolag har vunnit förtroendet som leverantör till Vansbro Kommun och att vi får möjlighet att vara med på deras digitaliseringsresa, säger Erik Lissner, tillförordnad VD i Brighter AB.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Investor Relations
[email protected]

Certified Adviser
Brighter’s Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB,
+46 (0)8 – 684 211 10, 
[email protected]www.eminova.se

Denna information är sådan information som Brighter AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2021 kl. 17:00 CET.

Om Brighter AB (publ)
Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare – med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighter är certifierat under ISO 13485. 2019 utnämndes bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.

Om Camanio 

Camanio är ett företag inom digital välfärdsteknik som utvecklar smarta lösningar för omsorg i hemmet med individen i centrum. Vår plattform och digitala omsorgstjänster sammankopplar äldre, anhöriga och vårdgivare på ett enkelt och säkert sätt. På så sätt kan både digital och fysisk omsorg erbjudas utifrån behov. Vi vill öka både omsorgskvalitet och livskvalitet, samt göra omsorg mer tillgänglig för dem som behöver den.

Läs mer om bolaget på: www.camanio.com

 

Catharina Borgenstierna, VD Camanio AB
Telefon: 0733-93 00 07
E-post: 
[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *