Carl Lundin ny regionchef på Magnolia Bostad

| 11 januari, 2022 | 0 kommentarer

 

Carl Lundin har utsetts till Regionchef Norr på Magnolia Bostad. Regionkontoret öppnades i Umeå för drygt ett år sedan och driver för närvarande flera projekt i bland annat Luleå, Skellefteå, Sundsvall och Östersund.

 ”Vi på Magnolia Bostad har en stark tro på norra Sverige som en attraktiv plats för såväl boende som, jobb och fritid. Carl Lundin har varit tillförordnad Regionchef Norr och axlat rollen på ett förtjänstfullt sätt. Det känns väldigt positivt att Carl fortsättningsvis kommer vara ansvarig för Region Norr och jag har stor tilltro till både honom och teamet i Umeå”, säger Johan Tengelin, VD Magnolia Bostad.

 

Carl har varit anställd på bolaget sedan 2018 och jobbade dessförinnan på Cushman & Wakefield och Skanska. Han är utbildad civilingenjör vid KTH.

 

Magnolia Bostad bidrar till samhällsomvandlingen som sker i norra Sverige genom att utveckla moderna och klimatsmarta bostäder och samhällsfastigheter. Efterfrågan är mycket stark – den stora utmaningen ligger i att förverkliga nya detaljplaner och att få byggproduktionen att hålla jämnt tempo med tillväxten i den gröna industrialiseringen. Med de ambitiösa resurser som både näringslivet och politiken nu bidrar med ser jag framför mig en fortsatt ljus framtid för Region Norr”, säger Carl Lundin, Regionchef Norr.

 

 

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Tengelin, VD Magnolia Bostad

08 470 50 80, [email protected]

 

Carl Lundin, Regionchef Norr

073 650 88 51, [email protected]

 

Marita Björk, IR- och pressansvarig  

072 720 00 06, [email protected]

Magnolia Bostad AB (publ), org.nr 556797–7078 är en ledande samhällsutvecklare som utvecklar nya boenden, främst hyresrätter men även bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Boenden utvecklas både för försäljning och för egen förvaltning. Vårt arbete styrs av en helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Mer information på www.magnoliabostad.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.