Caroline Ottosson till Keolis ledningsgrupp

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

Caroline Ottosson tillträder rollen som Senior Advisor samt Anbudsdirektör Tunnelbana på Keolis och kommer därmed att ingå i Keolis svenska ledningsgrupp.

Caroline har över 30 års erfarenhet av infrastruktur och transporter och kommer senast från rollen som affärsenhetschef för anläggningar och system i Swedavias koncernledning. Caroline har mångårig erfarenhet av styrelseuppdrag och är idag ledamot i styrelsen för Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) samt verkar sedan 1,5 år i Keolis styrelse. Tidigare har Caroline arbetat som chef för trafikförvaltningen Region Stockholm samt haft flera ledande roller på Trafikverket.

– Caroline Ottossons gedigna kompetens och erfarenhet inom kollektivtrafik kommer att ytterligare vässa Keolis förmåga, inte minst vad gäller spårbunden trafik som till exempel tunnelbana, säger Keolis VD Jan Kilström.

Caroline Ottosson tillträder sin nya roll under våren 2022.

Jan Kilström, VD
[email protected]

Karin Nilsson Malmén, Kommunikationsdirektör
[email protected] Telefon 070-358 43 06

Keolis är ett globalt kollektivtrafikbolag med en stark förmåga att anpassa erbjudandet till kundernas och resenärernas behov på varje enskild marknad. Keolis Sverige har 4500 anställda och omsätter 5 cirka miljarder kronor. Tillsammans med uppdragsgivarna utvecklar Keolis kollektivtrafiken, förenklar vardagen för resenärer och bidrar till ett hållbart resande.  

 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *