Connect with us

Marknadsnyheter

CES 2023 | TP-Link presenterar nya banbrytande produkter för det smarta hemmet

Published

on

TP-Link, en ledande global leverantör av nätverksprodukter för det smarta hemmet, presenterade idag sina senaste innovativa produkter för den svenska marknaden – säkerhetskameran för utomhusbruk Tapo C325WB samt den batteridrivna/solcellsdrivna säkerhetskameran Tapo C425.  TP-Links två varumärken för smarta hem, Tapo och Kasa, utökade utöver detta sina produktkategorier ytterligare och uppgraderade teknologier och algoritmer för att förse användarna med högkvalitativa produkter för det smarta hemmet.

Tapos nya smarta hemsäkerhetskameror är några av produkterna som intar scenen. Tapo C325WB är Tapos avancerade WiFi-kamera för utomhussäkerhet. Den använder ett objektiv med superbländaröppning och en överlägsen sensor som tar bilder med mer naturliga färger och levande detaljer, även i förhållanden med extremt lågt ljus. Då det drivs av ett kraftfullt algoritmchip, kommer Tapo C325WB också med uppgraderade AI-detektionsfunktioner. Kameran uppfyller även vattentäthetsklass IP66 och presterar bra även i tuffa miljöer med regn och damm.

En annan ny produkt är den batteridrivna 2K QHD Tapo C425 Outdoor Security WiFi-kameran. Kameran är utrustad med ett inbyggt 10 000 mah batteri med stor kapacitet och kan magnetiskt monteras var som helst. Dessutom fungerar kameran med A200 Solar Panel för nonstop-laddning med hjälp av solenergi (Tapo A200 säljs separat). Den håller inte bara din kamera påslagen året runt utan hjälper också till att spara energi när vi nu har nya energiutmaningar runt om i världen.

Prissättning & tillgänglighet

TP-Links utbud av Tapo- och Kasa-produkter kommer att bli tillgängliga under hela 2023 till konkurrenskraftiga priser. För mer information, vänligen kontakta [email protected].

###

Om TP-link

TP-Link grundades 1996 och är en global leverantör av pålitliga nätverksenheter och tillbehör, involverade i alla aspekter av vardagen. Företaget är konsekvent rankat av analytikerföretaget IDC som nummer 1 bland leverantörer av WiFi-enheter, levererar distribution till mer än 170 länder och betjänar miljarder människor över hela världen.

Med ett arv som fokuserar på stabilitet, prestanda och värde har TP-Link skapat en portfölj av nätverksprodukter för konsumenter, företag och Internetoperatörer. Nu, när den uppkopplade livsstilen fortsätter att utvecklas, expanderar företaget sin affärsdomän till konsumentelektronik, IoT och säkerhetsteknik för att möta morgondagens krav.

Mediakontakt:

Johan Nybom
Inmema Kommunikation
[email protected]

073-660 81 75

All information och prissättning i denna text kan ändras utan föregående meddelande. TP-Link är ett registrerat varumärke som tillhör TP-Link Corporation Limited. Alla övriga varumärken tillhör sina respektive ägare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Rizzo Group meddelar byte av interim CFO

Published

on

By

STOCKHOLM 3 februari 2023 Rizzo Group AB (”Rizzo Group” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolagets interim CFO, Jonas Ohrzén, har sagt upp sig från sin anställning. Som hans efterträdare har Bolaget idag utsett Natalja Schneider till ny interim CFO. Natalja kommer senast från rollen som Head of Group Control på DHL Freight och har tidigare varit CFO på bland annat Nordic Morning Group. Rekryteringen av en permanent CFO pågår och är i sin slutfas.

Jonas Ohrzén kommer att fortsätta i sin nuvarande tjänst till den 6 februari 2023, Natalja Schneider tillträder tjänsten som interim CFO samma dag.

Jag vill tacka Jonas för hans tid och insats i Rizzo Group och önskar honom all lycka framtiden säger Jonas Stille, VD Rizzo Group.

För vidare information, vänligen kontakta:
Jonas Stille, VD, tel: +46 (0) 70 721 03 07, email: [email protected]

Denna information är sådan information som Rizzo Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s markandsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående persons försorg, för offentliggörande den 3 februari 2023 kl.17:15 CET.

Om Rizzo Group
Rizzo Group AB (publ) är en ledande aktör inom väskor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt cirka 60 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Rizzo och Morris med ett utbud av egna och externa varumärken. Rizzo Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm under ticker RIZZO B med ISIN-kod SE0016276109 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 200 medarbetare (heltidstjänster). För mer information, besök www.rizzogroup.se

Rizzo Group
+46 8 508 99 200
[email protected]

Rizzo Group AB, Kungsholmstorg 6B, 112 21 Stockholm

Telefon 08-508 99 200. Organisationsnummer 556540-1493. www.rizzogroup.se  

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 28/23 Information regarding Vultus AB’s LEI

Published

on

By

Report this content

Vultus AB’s (VULTS) LEI has been updated from a previous incorrect LEI. 

Correct LEI: 984500C635EA7EDB7420 

Stockholm February 3, 2023 

Spotlight Stock Market 
08-511 68 000   
[email protected]

Continue Reading

Marknadsnyheter

Almi Uppsala har beviljat Miris stöd för digitaliseringscheck om 250 000 kr

Published

on

By

Miris har beviljats stöd från Almi i form av en digitaliseringscheck om 250 000 kr. Stödet skall användas i samband med utveckling av det beräkningsverktyg som utvecklas tillsammans med Trients AB.

Stödet är finansierat av den europeiska regionala utvecklingsfonden och har beviljats av Almi Uppsala. Miris skall utveckla en digital lösning för överföring av data från Miris analysinstrument Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™) och ett användargränssnitt för det nya beräkningsverktyget som planeras lanseras innan årsskiftet.

”Denna finansiering är mycket uppskattat och är ett viktigt bidrag till vår utveckling av hållbara produkter. Beräkningsverktyget kommer effektivisera arbetet hos våra kunder och öka säkerheten i användningen av analysresultatet från Miris HMA™. Med ett beräkningsverktyg stärker vi Miris produktportfölj och tar ytterligare ett steg mot att förbättra nutritionsvården av för tidigt födda barn” säger Camilla Sandberg, VD Miris.

Denna information är sådan som Miris Holding är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-02-03 17:10 CET.

För mer information:
Camilla Myhre Sandberg, VD Miris Holding AB. Mobil: +46 18 14 69 07, E-post: 
[email protected]

Om Miris:
Miris är ett globalt MedTech bolag som utvecklar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av humanmjölk. Försäljning sker i första hand till neonatalavdelningar, mjölkbanker och forskningsinstitutioner i hela värden. Miris vision är att alla nyfödda barn skall ha samma tillgång till sjukvård för att säkerställa bästa möjliga start i livet. I december 2018 erhöll bolaget marknadsgodkännande från amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) för Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™). Missionen är att bidra till ökad global neonatal hälsa genom att tillhandahålla individuell nutrition baserad på humanmjölk. Miris Holding AB är noterat på Spotlight Stock Market.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.