Corem tecknar hyreskontrakt i New York

| 5 januari, 2022 | 0 kommentarer

287

Corem har tecknat ett hyreskontrakt avseende cirka 600 kvm kontorsyta i projektfastigheten 28&7 i New York. Hyresgästen, ett investeringsbolag inom kommersiella fastigheter, förväntas flytta in under det tredje kvartalet 2022 och hyrestiden är 5 år.

28&7, en modern kontorsbyggnad om totalt 12 våningar belägen i hörnet av 7th Avenue och 28th Street på Manhattan, är Corems näst största pågående projekt och utvecklas i samarbete med GDS Development Management (GDSNY). Byggnaden certifieras enligt LEED Gold och kommer att erbjuda kontorsytor med den senaste teknologin vad gäller luftkvalitet och beröringsfria system. Fasaden är klädd med element i svartglaserad terrakotta.

”Vi är mycket glada över att kunna kommunicera att vi tecknat det första hyreskontraktet i vår fina projektfastighet 28&7. Hyresgästen kommer förhyra hela våningsplan 12 vilket är beläget högst upp i huset. Uthyrningsmarknaden återhämtar sig väl i New York och vi ser fram emot ytterligare uthyrningar under 2022 i såväl 28&7 som i vårt andra pågående projekt 1245 Broadway”, säger Jens Andersson, Corems Finanschef och ansvarig för bolagets USA-verksamhet.

”Det är glädjande att se utvecklingen i våra projekt i USA. Denna uthyrning är ytterligare ett kvitto på att det finns en fortsatt hög efterfrågan på kvalitativa kontor i bra lägen”, säger Corems VD Eva Landén.

Corem Property Group AB (publ)

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA
Eva Landén, VD, 08-503 853 33, [email protected]
Jens Andersson, Finanschef, 076-855 67 02, [email protected]
Lars Norrby, IR, 076-777 38 00, [email protected]

Corem Property Group AB (publ)
Box 56085, SE-102 17 Stockholm
Besök: Riddargatan 13 C
Org. nr: 556463-9440

www.corem.se

Detta pressmeddelande har offentliggjorts på svenska och engelska. Vid en eventuell avvikelse mellan språkversionerna ska den svenskspråkiga versionen ha företräde.

Corem Property Group AB (publ) är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i storstads- och tillväxtområden. Corems övergripande mål är att i utvalda regioner vara ledande inom bolagets huvudsegment i kombination med att ge aktieägarna en långsiktigt hög och stabil avkastning på eget kapital. Corem Property Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.