Dragqueens läser sagor för barn i Katrineholm

| 23 januari, 2022 | 0 kommentarer

Den 5 februari välkomnar vi den kritikerrosade succéproduktionen ”Bland drakar och dragqueens” till Katrineholms bibliotek.

I föreställningen möter vi en av Sveriges mest erkända dragartister, Inga Tvivel, som läser sagor för barn. Varje sagostund beskrivs som en färgsprakande konfettibomb av glitter och förvandling som lockar till samtal, vidgar världen och bjuder in till lek i sagornas förtrollande värld. Kom gärna i dina finaste, mest fantasifulla favoritkläder!

Författaren och konstnären Petter Wallenberg ligger bakom produktionen som sedan 2017 turnerat i flera städer i Sverige, och nu även Katrineholm.

Föreställningen är cirka en timme och passar för barn i åldern 3–7 år. Evenemanget är gratis men du behöver biljett som du hämtar i bibliotekets informationsdisk. Det är begränsat antal platser. Personer över 18 år måste visa covidbevis och legitimation.

Dag: 5 februari Tid: Klockan 11 och 13 Plats: Katrineholms bibliotek

Kontakt:
Lisa Harlin, samordnare på Katrineholms bibliotek, Kulturhuset Ängeln
Telefon: 0150-576 35
Mejl: l[email protected]

Foto: Miguel Angel Regalado.

Katrineholm – Läge för liv och lust

I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet. Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring.

Det började med järnvägen 1862. Nu bygger vi det nya Katrineholm. Det är attraktivt att bo och verka här och det märks. De senaste åren har både befolkningen och våra företag vuxit. Idag är vi cirka 34 700 invånare.

www.katrineholm.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.