Eurocon har fått uppdraget att implementera överordnad styrning till Södra Cells massafabrik i Värö

| 9 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 09, 2017 09:54 CET

I leveransen ingår styrning av syrgasblekeri, brunmassatvätt samt blekeri med avseende på jämnare produktkvalitet med minskad kemikalieförbrukning och optimering av tvätt samt hantering av produktväxlingar mellan TCF och ECF. Styrningar och modeller kommer att appliceras i Södra Cell Värös befintliga DCS miljö.

Arbetet kommer att sysselsätta en till två ingenjörer under sex månader och har ett totalt ordervärde om cirka 1,5 MSEK.

Peter Johansson, VD, 076-7675801

EUROCON är en svensk koncern som grundades 1990 med huvudkontor i Örnsköldsvik och verksamhet i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Kristianstad, Västervik. Göteborg, Stockholm, Sundsvall, Härnösand och Kiruna. Bolaget är listat på AktieTorget. Eurocon har ca 245 medarbetare och erbjuder konsulttjänster och produkter för olika processer inom skogs-, energi-, kemi-, verkstads- samt gruv- och stålindustrin. Vår specialitet är ny- och ombyggnadsprojekt där vi utför förstudier, förprojekt och genomförandeprojekt. Vår bas finns i Sverige men våra kunder finns över hela världen. Huvudsakliga verksamhetsområden är projektledning, processteknik, processtyrning, elkraft och installationsteknik, automation, tryckkärl, HVAC, anläggningskonstruktion, mekanik, datateknik och revisionsbesiktningar. För mer information se www.eurocon.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *