Flowscape får stor SaaS-order i Storbritannien

| 27 augusti, 2021 | 0 kommentarer

I samband med återgången till kontoren i Storbritannien, utökar en befintlig kund sina licenser för Flowscapes ”Desk Management Solution”. Detta är ett led i att öppna upp tidigare blockerade arbetsplatser, för att förbereda för högre beläggning på kontoren. Det totala ordervärdet uppgår till 540 000 SEK i årliga SaaS intäkter.

Kunder har under pandemin blockerat en stor del av sina skrivbordsplatser för att säkerställa social distansering. Nu när Storbritannien har öppnat upp landet ser allt fler kunder behovet av att återgå till full kapacitet på kontoren – vilket kräver ytterligare skrivbordslicenser.

”Efter en massiv satsning på vaccinering, har Storbritannien varit ett av de första länderna i Europa som öppnat upp och vi kan se att det börjar ge effekt på antalet inkommande ordrar. Under pandemin valde många av säkerhetsskäl att blockera en stor del av sina arbetsplatser. Nu när kontoren åter öppnar upp för full kapacitet ser vi en stor potential för en utökning av licensintäkter hos många av våra befintliga kunder” Säger Gary Bernstein, Country manager UK på Flowscape.

Lättnaderna av restriktionerna förväntas även ge utslag på Flowscapes övriga produktkategorier inom smarta kontorslösningar, exempelvis avancerade system för parkeringsbokning och rumsbokning.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: [email protected]

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *