Flowscape ser starkt ökade intäkter på den brittiska marknaden

| 16 juli, 2021 | 0 kommentarer

Den brittiska marknaden börjar nu en återgång till det normala efter månader av nedstängning. Flowscape ser under andra kvartalet 2021 ett kraftigt ökande intresse från den brittiska marknaden. Ordervärdet under andra kvartalet uppgår till 110, 000 GBP (SEK 1,3 MSEK) med årligen återkommande licenser på 80,000 GDP (SEK 960,000)

”Det är tydligt att intresset för smarta kontorslösningar har ökat på den brittiska marknaden. Vi har kunnat se många nya intressenter för våra lösningar när en ny syn på kontoren börjat växa fram. Storbritannien har tidigare varit väldigt traditionella kring sin kontorsmiljö och det här är första gången vi ser en mainstreamrörelse mot flexibla arbetsplatser. Det finns inte längre behov av stora kontorsutrymmen med fasta arbetsplatser och våra lösningar lyfts ofta upp som ett viktigt steg för att möjliggöra önskad flexibilitet.” Säger Gary Bernstein, Country Director UK at Flowscape.

Efter meddelandet om släppta restriktioner har Flowscape sett ett kraftigt ökat intresse från den brittiska marknaden, där man nu varit etablerad i ett par år. Tack vare det ökade intresset för SaaS-lösning har Flowscape sett en märkbar ökning av de årliga återkommande licensintäkterna.

”Den stora ökningen av återkommande licensintäkter följer Flowscape’s övergripande strategi att sälja mjukvara via abonnemang. Licenserna ger oss intäkter över tid och gör oss mer motståndskraftiga mot förändringar i efterfrågan, då inkomsten blir mer stabil och säker över tid. Nu ser vi att den nya strategin verkligen fungerar och även ger oss bättre marginaler på varje enskild affär.” Säger Peter Reigo, VD och grundare för Flowscape.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: [email protected]

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *