Första Episealer® Talus-operationen i Portugal genomförd

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) meddelar idag att den första operationen i Portugal med fotledsimplantatet Episealer® Talus har genomförts i veckan. Professor Bruno Pereira utförde operationen på Hospital de Santa Maria – Porto, assisterad av Professor Niek van Dijk med stöd från Episurf och Medcomtech. Sedan tidigare är Episealer® Knä-teknologin tillgänglig i Portugal.

”Vi erbjuder nu Episealer® Talus-teknologin till våra portugisiska kunder, och vi är glada över att den första operationen i Portugal är genomförd. Vi vill också tacka Medcomtech för ett framgångsrikt samarbete under denna operation. Episurfs Episealer®-implantat för knäleden används sedan tidigare i Portugal”, säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.