Första handelsdag i Aquaticus Real Estate

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Idag är första handelsdag i Aquaticus Real Estate, som är verksamma inom fastigetsbranschen. Bolaget äger och hyr ut en fastighet i Sunbyberg i Stockholm.

Bolagets fastighet Sundbyberg Fröfjärden 3 har en total uthyrningsbar yta som uppgår till 17 296 kvardat meter och hyrs ut till bolaget Xylem.

Aquaticus Real Estate förvärvade fastigheten den 1 juli 2021 och förvärvet delfinansierades genom en nyligen genomförd kapitalsiering om 308 MSEK.

Bolaget förvaltas av Arctic Business Management.

”Vi är väldigt glada över att ha förvärvat denna moderna fastighet. Fastigheten är belagen i den snabbväxande kommunen Sundbyberg i Stockholm. Detta, kombinerat med dess starka hyresgäst, skapar robusta förutsättningar för långsiktigt stabila kassaflöden för Bolagets aktieägare. Nu sätter vi igång arbetet med att skapa en nära och långsiktig relation med vår hyresgäst.” säger Christofer Östman, VD, Aquaticus Real Estate.

”Idag välkomnar vi fastighetsbolaget Aquaticus Real Estate – ännu ett bolag förvaltat av Arctic Business Management som noteras på Spotlight. Vi är glada att de återigen valt oss och att antalet fastighetsbolag ökar på vår marknadsplats.” säger Carl-Henrik Nordberg, Head of Listing, Spotlight.

Presskontakt

Anders Eriksson, Marknadsplatschef Spotlight

+46 79 006 65 66, [email protected]

OM SPOTLIGHT

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i cirka 160 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.

spotlightstockmarket.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.