Första tranchen från European High Growth Opportunities Securitization Fund

| 2 november, 2018 | 0 kommentarer

fr, nov 02, 2018 14:12 CET

Första tranchen från EHGOSF har betalats ut, i enlighet med den finansieringslösning som EcoRub tidigare har meddelat genom pressmeddelandet den 8 oktober 2018.

Transchen, bestående av konvertibler och teckningsoptioner, uppgår till 5 miljoner SEK. Konvertiblerna ska konverteras till aktier inom 12 månader.

Med tranchen följer 4 861 111 teckningsoptioner till ett pris av 0,36 SEK per styck, motsvarande ett totalt värde på 1 750 000 SEK. Dessa teckningsoptioner ska var betalda och konverterade till B aktier inom 5 år. 5% av summan har betalats ut som förskottsränta på det konvertibla lånet på 5 miljoner SEK.

För information om finansieringslösningen och övriga villkor se pressmeddelandet från den 8 oktober 2018.

Denna information är sådan information som EcoRub AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 november 2018 

Åke Paulsson
Vd

[email protected]
070 66 34 174

EcoRub AB (publ):
EcoRub är ett miljöteknikföretag. Bolaget har ett hybridmaterial TPRR – ThermoPlastic  Recycled Rubber- som är  patenterad.  Bolaget  blandar termoplaster, gummipulver  och ibland organiska fibrer som trämjöl, rörflen, mm för att skapa ett nytt material – ekologiskt gummi – med unika materialegenskaper. Egenskaperna är bland annat utmärkt åldringsbeständighet, slagtålighet och att materialet lätt kan återvinnas. Materialet är avsett för formsprutning i den typ av formsprutningsmaskiner som används inom plastindustrin. Materialet finns även i form av gummiduk, mattor och skivor.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *