Getinge når rekordleveranser av kärlgraft till kunder

| 12 maj, 2022 | 0 kommentarer

Efter att ha ökat produktionen av polyestergraft och patcher för behandling av aneurysmala och ocklusiva sjukdomar når Getinge nu leveransrekord när det gäller dessa lösningar, som hjälper vårdpersonal runt om i världen att behandla hundratals patienter per dag.

Efterfrågan på Getinges högkvalitativa kärlgraft växer, och efter en investering på 3 miljoner euro år 2020 för att öka tillverkningskapaciteten vid Getinges anläggning La Ciotat i Frankrike upplever medicinteknikbolaget nu månader med rekordnivåer av leveranser till sina kunder.

– Tillsammans med partners och kunder har vårt team gjort stora ansträngningar för att anpassa vårt arbetssätt så att vi ska kunna möta efterfrågan. Förändringarna handlar om att utöka anläggningsområdet men också om att göra saker på ett mer effektivt och produktivt sätt, utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet, säger Jocelyn Lebrun, Managing Director för La Ciotat på Getinge.

Idag hjälper Getinges kärlgraft vårdgivare att behandla hundratals patienter per dag. Nyckeln till att möjliggöra detta stavas tillit, engagemang, kommunikation och proaktivitet. Under tiden för utbyggnad och omstrukturering har produktionen pågått oavbrutet tack vare den engagerade personalen i La Ciotat.

– Även om byggnationen slutfördes under pandemin väntade vi inte på att efterfrågan skulle återvända. Istället ökade vi produktionen i förväg eftersom vi vet att våra kunder är beroende av våra lösningar. Teamanda och passion har gjort detta möjligt och idag levererar vi mer än någonsin tidigare, med över 99 procent av våra kundorder levererade i tid och till fullo, säger Julien Monarcha, Director of Global Marketing and Product Management för Aortic Grafts på Getinge.

Getinge har mer än 50 års teknisk och klinisk erfarenhet av kärlgraftsteknik och är idag en av de ledande tillverkarna i världen inom detta segment. Efterfrågan fortsätter att öka och teamet i La Ciotat räknar med att 2022 kommer att bli ett stort år.

– Vår ambition är att vara den ledande tillverkaren av kärlgraft världen över. Vi vill tillhandahålla en lösning för varje vaskulärt ingrepp med ett urval av högkvalitativa produkter, utöver att erbjuda stöd till vårdpersonal med unika möjligheter till praktisk utbildning. Som produktionsanläggning kommer vi att fortsätta leverera produkter som uppfyller de ökande marknadskraven och skapar värde åt våra kunder. Vi är väldigt stolta över vad vi har åstadkommit tillsammans som ett team för att stötta vår växande kundbas, säger Jocelyn.

Ta reda på mer om Getinges kärlgraft >>

Mediakontakt:

Anna Appelqvist, VP Corporate Communications
Tel.: +46 (0)10-335 5906
E-post: [email protected]

Om Getinge

Fast övertygade om att alla människor och alla samhällen bör ha tillgång till bästa möjliga vård förser Getinge sjukhus och institutioner verksamma inom Life Science-området med produkter och lösningar vars syfte är att förbättra kliniska resultat och optimera arbetsrutiner. Bland annat erbjuder företaget produkter och lösningar för intensivvård, kardiovaskulära procedurer, operationssalar, sterilgodshantering och Life Science. Getinge har över 10 000 medarbetare världen över och företagets produkter säljs i över 135 länder.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.