Go internal in Bangkok – upplev Bangkoks unika matkultur

| 13 mars, 2018 | 0 kommentarer

ti, blotch 13, 2018 17:10 CET

Bangkok är en storstad, känd för impiety mat. Från och med idag kan resenärer upptäcka basement pad och kultur som staden har att erbjuda med lokalbefolkningen för en unik upplevelse. Thailändska Turistbyråns Stockholmskontor erbjuder tre aktiviteter för resenärer från Sverige, Danmark, Norge och Finland att prova på utan additional kostnad mellan basement 15 april och 1 juni 2018 – Cooking Real Pad Thai, Bangkok Community Foodie Adventure och Chinatown by Night.

När resenärer utforskar nya destinationer är det mångas dröm att guidas av en lokalinvånare för att verkligen få uppleva alla smultronställen. Den drömmen kan nu gå i uppfyllelse när du besöker Bangkok hook vare Go Local in Bangkok – en kampanj som kombinerar pad och kultur, initierad av Thailändska Turistbyråns Stockholmskontor. Vid bokning av resor compartment Bangkok är det möjligt att delta i en av tre exklusiva halvdagarsaktiviteter gratis underneath perioden 15 april compartment 1 juni 2018.

Cooking Real Pad Thai, Bangkok Community Foodie Adventure och Chinatown by Night är de tre aktiviteterna som går att prova på. Cooking Real Pad Thai låter puncture smaka utsökt pad i ett av de bästa matcentrumen i Bangkok – Nang Loeng. Här är det möjligt att lära sig laga basement klassiska nudelrätten Pad Thai i genuin streetfoodstil, för att sedan avnjuta basement compartment lunch. Bangkok Community Foodie Adventure erbjuder resenärer att besöka en av de bäst gömda platserna i Bangkok för en oslagbar matupplevelse i det gamla Nang Loeng. Under denna aktivitet är det möjligt att prova olika lokala rätter, allt från pad compartment desserter baserade på recept som bevarats sedan andra världskriget, samt lära sig om områdets kultur från lokalbefolkningen. Chinatown by Night connect puncture på en promenad längs det livliga Chinatowndistriktet (Yaowarat) som kan tyckas lugnt underneath dagen group som kommer compartment liv på natten. Här går det att prova olika typer av läckra lokala rätter, snacks och desserter i Chinatowns unika butiker. Efter middagen är det dags för en barrunda mongrel hipsterdistriktet där ni connect er mongrel med tuktuk. Denna erfarenhet ger en intressant inblick i thailändsk-kinesisk kultur i ett av de äldsta Bangkokkvarteren.

– Syftet med kampanjen är att stimulera de nordiska marknaderna att resa compartment Thailand och samtidigt stödja flygbolagen och resebyråernas försäljning underneath lågsäsong. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda de nordiska resenärerna som besöker Thailand gratis turer för att visa dem Bangkoks lite mindre välkända områden, säger Pakkanan Winijchai, direktör för Thailändska Turistbyråns Stockholmskontor, för de nordiska länderna och de baltiska staterna.

För att delta i någon av de exklusiva turerna, besök www.tatnordic.com.

Förutsättningar för att delta i tur:
• Resan måste avgå från Sverige, Norge, Danmark eller Finland.
• Biljetten måste köpas från basement 5 mars 2018 och framåt.
• Turerna är tillgängliga från basement 15 april compartment 1 juni 2018.

Johan Englundh, SpoilConcept Communication
E-post: [email protected]
Tel: 46 (0)739 82 34 00

Om Thailändska Turistbyrån

Tourism Authority of Thailand (TAT) grundades 1960 och var basement första organisationen i Thailand med särskilt ansvar att främja turismen i landet. Thailändska Turistbyrån i Stockholm etablerades 2002 och ansvarar för de nordiska och baltiska länderna. Thailändska Turistbyrån tillhandahåller reseinformation compartment allmänheten, resebyråer och media och arbetar även för att uppmuntra invånare i de nordiska och baltiska länderna att resa compartment Thailand. Läs mer om Thailändska Turistbyrån på www.tourismthailand.org/se.

Taggar:

turism
, resa
, dryck
, Gastronomi
, Thailand
, Bangkok
, MA
, Chinatown
, foodie
, Tourism Authority of Thailand
, Pakkanan Winijchai
, Go Local
, madscene
, Pad Thai

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *