Han kan bli Svealands bästa entreprenör

| 1 juli, 2022 | 0 kommentarer

Askalons VD Mats Warnqvist är med och tävlar om en av världens främsta entreprenörsutmärkelser – EY Entrepreneur Of The Year.

– Inspirerande och hedrande, säger Mats Warnqvist om nomineringen.

EY startade EY Entrepreneur Of The Year i USA redan 1986 och i dag arrangeras utmärkelsen årligen i drygt 60 länder. I Sverige delades den första gången ut 1995 och då under namnet Årets Entreprenör. Sedan 2001 heter utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year och den delas ut regionalt, nationellt och internationellt. Syftet med utmärkelsen är att hylla framgångsrika entreprenörer och att öka intresset för entreprenörskap.

Askalons VD Mats Warnqvist är en av hundratals som nominerats. Efter djupintervjuer med entreprenörerna utses tio finalister som går vidare till regionfinaler som avgörs i sex städer i november och december. Mats är en av de tio som tävlar om att bli Svealands främsta entreprenör.

– Det är hedrande och inspirerande att nomineras, säger Mats Warnqvist. Men den här nomineringen är för hela Askalon. Vi är ett team och tillsammans är vi starka. Jag är otroligt stolt över vad vi har åstadkommit sedan Askalon grundades för snart 50 år sedan och över hur vi har lyckats ta oss igenom pandemins utmaningar.

Vinnarna i regionfinalerna går vidare till en nationell final som går av stapeln i Stockholms stadshus i början av 2022. Den nationella vinnaren kommer att representera Sverige vid EY World Entrepreneur Of The Year i juni, där entreprenörer från cirka 60 länder gör upp om titeln som världens främsta entreprenör.

Mats Warnqvist, VD Askalon

[email protected]

054-97 92 01

Sofia Telby, marknadschef Askalon

[email protected]

054-57 92 27

Askalon förbättrar processindustrins applikationer – för en säker och hållbar framtid. Vi är en av ventilbranschens största aktörer och vi har sedan 1973 designat lösningar för våra kundernas applikationer. Askalon har de erfarenheter och resurser som krävs för att hantera allt från enstaka ventiler och reservdelar till komplexa ventilprojekt.

Askalon AB har huvudkontor och servicecenter på Hammarö utanför Karlstad, säljkontor i Lund, Stockholm och Sundsvall, servicecenter i Västervik, serviceavdelningar i Lund och Stockholm, säljkontor i Pirkkala, Finland, säljkontor och servicecenter i Vantaa, Finland, samt säljkontor i Köpenhamn och Esbjerg i Danmark.

Ventiler – ventilservice – ventildiagnostik – konstruktion – utbildning. Vi är våra kunders partner, genom hela projektet.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.