HEDY! The Life & Inventions of Hedy Lamarr på Tom Tits Experiment

| 10 maj, 2022 | 0 kommentarer

”HEDY! The Life & Inventions of Hedy Lamarr” är en teaterföreställning med målet att inspirera publiken att våga följa sina drömmar och passioner samt lyfta fram den fantastiska Hedy Lamarr som en ikon för innovationer, intelligens och uppfinningsrikedom. Se föreställningen gratis på Tom Tits.

Hedy Lamarr, född i Österrike 1914, var under trettio- och fyrtiotalen en framgångsrik skådespelerska i Hollywood. Kanske man också känner till att hon var förebild till den tecknade Snövit men vad färre vet är att hon ägnade stor del av sitt liv åt sitt stora intresse – innovation och uppfinningar

– Hedy Lamarr var betydligt mer än en glamorös filmstjärna. Hon var innovatören bakom teknologin som ligger till grund för dagens tekniska plattformar, för våra mobiltelefoner och andra trådlösa enheter, berättar Tiffany Alnefelt, Pedagog- och programutvecklare på Tom Tits.

Gratis Föreställning 17 ma
Föreställningen, som är på engelska, spelas på Tom Tits Experiment den 17 maj – gratis inträde men biljetter måste bokas via hemsidan: https://www.tomtit.se/besok/Aktuellt/

Föreställningen sponsras av The American Embassy Stockholm.

Vid frågor
Tiffany Alnefelt, Pedagog- och programutvecklare på Tom Tits, 08-550 225 09 [email protected]
Hanna Sarlén, Presskontakt Telge, 0729637346 [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.