Hifab vinner ramavtal med Akademiska Hus

| 2 september, 2022 | 0 kommentarer

Hifab har tilldelats 22 ramavtal med Akademiska Hus. Avtalen gäller i maximalt fyra år och omfattar bland annat projektledning, byggledning och besiktning av Akademiska Hus projekt över hela landet. 

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. De äger, utvecklar och förvaltar fastigheter för universitet och högskolor med huvudsakligt fokus på utbildnings- och forskningsverksamhet. 

– Utbildning och forskning har en central roll i Sveriges långsiktiga utveckling och vi på Hifab är stolta över möjligheten att bistå Akademiska Hus i arbetet med att utveckla fastigheter och lokaler som skapar rätt förutsättningar för lärande och innovation, säger Nicke Rydgren, VD på Hifab. 

Ramavtalen täcker in hela landet och omfattar tjänsterna projektledning, projekteringsledning, byggledning, besiktning, installationsbyggledning, installationsbyggledning labb samt KA. Avtalen gäller i minst två år med start 1 september 2022, därefter finns möjlighet till förlängning i ytterligare två år. 

För ytterligare information kontakta:

Emma Johansson
CMO & Kommunikationschef
073-072 37 66
[email protected]

Nicke Rydgren
CEO
070-543 59 00
[email protected]

Hifab är en oberoende rådgivare och projektledare inom fastigheter och samhällsbyggnad. Vi erbjuder specialiserad kompetens och unik erfarenhet till våra kunder som äger, utvecklar och förvaltar mark, byggnader, lokaler och infrastruktur. Hifab grundades 1947, omsätter 315 miljoner och finns representerade över hela Sverige och driver även internationella projekt. Hifab är noterat på Nasdaq First North Growth Market och vår Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB. Tel: +46 8 5030 1550. E-post: [email protected] 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.