Inbjudan till presentation av Eastnines Delårsrapport januari–mars 2022

| 27 april, 2022 | 0 kommentarer

Eastnines Delårsrapport offentliggörs onsdagen den 4 maj 2022, kl. 7.00. Rapporten presenteras vid en webbsändning samma dag av Kestutis Sasnauskas, vd samt Britt-Marie Nyman, CFO och vice vd.

Tidpunkt för webbsändning:  

Onsdagen den 4 maj 2022, 10.00

 

Vänligen koppla in dig på evenemanget ett par minuter innan presentationen börjar. En investerarpresentation kommer att finnas tillgänglig på www.eastnine.com 15 minuter innan sändningen börjar.

 

Klicka här för att se webbsändningen. Inspelning från sändningen kommer också att finnas tillgänglig i efterhand på bolagets webbplats.

 

Eastnine AB (publ)

 

För mer information kontakta:

Kestutis Sasnauskas, vd, 08-505 97 700

Britt-Marie Nyman, CFO och vice vd, 070-224 29 35

Besök www.eastnine.com

 

Eastnine AB (publ) är ett svenskt fastighetsbolag med fastighetsvärde om 470 MEUR och ett långsiktigt substansvärde om 392 MEUR per 31 december 2021. Bolagets vision är att skapa och tillhandahålla de bästa mötesplatserna där idéer kan flöda, människor kan mötas och framgångsrik affärsverksamhet kan utvecklas. Eastnines affärsidé är att vara den ledande, långsiktiga leverantören av moderna och hållbara kontors- och logistiklokaler i förstklassiga lägen i Baltikum. Eastnine är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, sektor Real Estate.

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.