Industrial Solar installerar ett solcellssystem för f.q.b. gGmbH

| 9 september, 2022 | 0 kommentarer

Clean Industry Solutions dotterbolag Industrial Solar GmbH har tecknat ett avtal med f.q.b gGmbH om ett solcellssystem på en av deras anläggningar i Freiburg i södra Tyskland. Anläggningen har ett totalt ordervärde på 46 k€ och planeras att förverkligas under första halvåret 2023. 

Industrial Solar GmbH, en teknik- och lösningsleverantör av skräddarsydda solenergilösningar för solvärme och energiförsörjning för industriella processer, har fått en order från f.q.b. gGmbH för deras förskola i Freiburg. Solcellssystemet med en toppeffekt på 34,5 kWp kommer att monteras på ett platt tak och har ett totalt ordervärde på 46 k€. Installationen är planerad till första halvåret 2023.

Denna information är sådan som Clean Industry Solutions Holding Europe är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-09-09 10:33 CET.

Kontaktinformation:

Clean Industry Solutions Holding Europe AB
c/o Win-Win Ekonomi AB
Palmfeltsvägen 21
SE-121 62 Johanneshov/Sweden
E-Mail: [email protected]

Amudova AB är Clean Industry Solutions’ certified adviser. Tel: 08-546 017 58

E-mail: [email protected]

Clean Industry Solutions Holding Europe AB äger 100% av Industrial Solar GmbH och 100% av SolarSpring GmbH – båda baserade i Freiburg/Tyskland.
Industrial Solar GmbH är en ledande internationell teknik- och lösningsleverantör som utvecklar projekt som är främst baserad på deras innovativa Fresnel-kollektorteknik, vilket är lämplig för att uppfylla en förväntad växande marknad för solprocessvärme. Industrial Solar erbjuder nyckelfärdiga lösningar som en enskild kontaktpunkt för kunder inom flera olika branscher.
Läs mer om Industrial Solar GmbH på följande adress:

https://www.industrial-solar.de/en/

SolarSpring GmbH, har utvecklats till en internationell pionjär inom membrandestillation som erbjuder innovativa lösningar och teknik för rening av avlopps- och dricksvatten.
Läs mer om SolarSpring GmbH på följande adress:

https://solarspring.de/en/

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.