Information om Attanas presentation på Småbolagsdagarna den 7 juni kl. 16.30

| 4 juni, 2021 | 0 kommentarer

Måndag den 7 juni klockan 16.30 medverkar Attana på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna, där VD Teodor Aastrup kommer presentera bolaget och svara på inkomna frågor.

Presentationen kommer innehålla en kort beskrivning av bolaget och dess två affärsben, Attana Life Science och Attana Diagnostics och sedan gå igenom bolagets kortsiktiga och långsiktiga plan framåt.

Preliminär agenda för presentationen:

  1. Attana in short
  2. Attana Life Science
  3. Attana Diagnostics
  4. Going forward

Evenemanget är öppet för alla och det krävs varken medlemskap hos Aktiespararna eller någon anmälan för att följa evenemanget digitalt. Det kommer gå att ställa frågor genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till [email protected] Frågorna förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Det går bra att skicka in frågor redan nu eller i samband med presentationen.

När: 7 juni klockan 16.30

Var: Digitalt (www.aktiespararna.se/tv/live)

För ytterligare information, kontakta:

Teodor Aastrup, VD
[email protected]
+46 (0)8 674 57 00

Styrelsen för Attana AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Om Attana

Attana AB grundades 2002 med idén att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel genom biologisk interaktionskarakterisering i realtid. Baserat på sina patenterade teknologier säljer bolaget uppdragsforskning och egenproducerade analysinstrument samt ett in vitro diagnostiskt (IVD) verktyg, Attana Virus Analytics (AVA), till läkemedelsbolag, bioteknikföretag och akademiska institutioner. Mer information om Attanas forskningstjänster och produkter finns på www.attana.com eller kontakta [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *