Intervju med Abera Bioscience VD om bolagets satsning inom immunonkologi

| 27 april, 2022 | 0 kommentarer

Idag publicerade Nyhetsbyrån Direkt en intervju med Abera Bioscience VD, Maria Alriksson med fokus på bolagets forskning och utveckling inom individanpassad cancerbehandling.

Se videon här:
https://youtu.be/jFATkJRgn_g

”I syfte att skapa en större förståelse för Aberas verksamhet har vi, tillsammans med Nyhetsbyrån Direkt skapat ett antal VD-intervjuer där vi går lite djupare in på olika områden. I detta avsnitt fokuserar vi på bolagets forskning inom immunonkologi – personifierad cancerbehandling baserat på Aberas teknologiplattform” säger Maria Alriksson, VD på Abera Bioscience.

För mer information om Abera, vänliga kontakta:
Maria Alriksson, VD
Telefon: +46 (0) 70 433 04 49

E-post: [email protected]
Hemsida:
www.aberabio.com

Abera Bioscience AB är ett svenskt vaccin- och bioteknikbolag som bildades 2012 och är sprunget ur molekylärbiologisk forskning vid Vrije Universiteit Amsterdam och Stockholms universitet. Abera besitter flera egenutvecklade och patenterade plattformsteknologier som möjliggör effektiv utveckling av vaccinkandidater med fleratalet fördelar jämfört med befintliga vacciner. Utifrån sina plattformsteknologier har Bolaget utvecklat flera vaccinkandidater och fokuserar i dagsläget på två huvudspår pneumokocker och immunonkologi. Bolagets huvudkandidat, Ab-01.12, är ett nasalt vaccin mot pneumokocker som befinner sig i sen preklinisk fas och inom immunonkologi fokuserar Bolaget på pre-kliniska studier inom individanpassad cancerbehandling.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.