Jula till Motala

| 25 mars, 2021 | 0 kommentarer

Jula etablerar ett nytt varuhus i Motala.

­­− Äntligen kommer Jula till Motala! Det känns riktigt bra eftersom det dessutom är min egen hemmaplan, säger Johan Sjöhagra, DSO (Director Store Operations) på Jula.

Tanken är att det nya varuhuset i Motala ska öppna någon gång under 2022, på handelsområdet Bråstorp.

− Det känns helt rätt, Bråstorp är det bästa handelsläget i Motala, och vi hamnar mellan två duktiga dagligvaruaktörer i Ica-Maxi och Willys, precis där vi vill vara, säger Johan Sjöhagra.

Hittat rätt

Varuhuset blir drygt 2500 kvadratmeter stort totalt, med Julas senaste koncept. Cirka 25 medarbetare kommer att anställas på det nya varuhuset.

− Vi har tittat på Motala länge och nu äntligen har vi hittat rätt. Med etableringen i Motala kompletterar vi på ett bra sätt våra tidigare varuhus i Östergötland, i Norrköping och Linköping. Jag ser verkligen fram mot detta, säger Johan Sjöhagra.

För ytterligare frågor:

Johan Sjöhagra, DSO (Director Store Operations), +46 708-61 47 84, [email protected]

Magnus Ljung, Information Manager, +46 703-80 95 70, [email protected]

Företagsinformation

Jula grundades 1979 som ett familjeföretag. Karl-Johan Blank, Julas ägare, har varit med från starten och byggt upp företaget.

Mer om Julas historia hittar du på: https://historia.jula.se/

Jula huvudkontor finns i Skara, Sverige. 2020 omsatte Jula AB drygt 8,9 miljarder SEK.

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Detta erbjuds via en stark e-handel och totalt 110 varuhus, 58 i Sverige, 37 i Norge och 15 i Polen.

Besök gärna www.julaholding.se för mer information.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *