K-Fastigheter stärker koncernledningen

| 12 november, 2021 | 0 kommentarer

K-Fast Holding AB (”K-Fastigheter”) har idag utsett Magnus Persson till ny medlem i koncernledningen.

Magnus Persson är sedan maj 2021 affärsutvecklingschef, vilket inkluderar ansvar för identifiering av byggrätter och genomförande av transaktioner. Magnus har tidigare haft samma roll i BoKlok/Skanska där han också satt med i BoKloks svenska ledningsgrupp. Magnus Persson har även arbetat för, bland andra, Länsförsäkringar fastighetsförmedling, Modulenthus och NCC.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jacob Karlsson, VD, e-post: [email protected], telefon: 0738 219 626
Anders Antonsson, IR-ansvarig, e-post: [email protected], telefon: 0708 730 900

K-Fastigheters målsättning som fastighetsägare är att skapa attraktiva hem med hög trivselfaktor. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 2 450 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernens fastighetsbestånd har ett bokfört värde om 8,8 miljarder kronor med ett årligt hyresvärde uppgående till omkring 300 miljoner kronor. Sedan november 2019 handlas bolagets B-aktier på Nasdaq Stockholm (kortnamn: KFAST B). Läs mer på k-fastigheter.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *