KUNGÄLV KOMMUN SKREV PÅ FÖR 2+1+1 ÅR

| 5 juli, 2022 | 0 kommentarer

Vår depå i Kungälv har länge haft ambitionen att bli tillgängliga för alla i hela kexstaden. Nu kan vi stolt meddela att vi vunnit upphandlingen med Kungälvs kommun och Kungälv Energi. Därmed kan alla, från privatpersoner, hantverkare hela vägen ut till kommunala (och såklart privata) bolag, hyra alla former av byggmaskiner, liftar och bodar – direkt i appen.

Kungälv, Bohusläns sydligaste pärla, har genom åren fullkomligt spottat ut Singoalla, Ballerina och en drös med idrottsprofiler (Henrik Stenson, Pontus Wernbloom och Lias Andersson för att bara nämna tre). Och nu växer staden och vi med den, för kommunen har skrivit på för att syna vår maskintillgänglighet i sömmarna.

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda alla i staden vår service och det viktiga för oss nu är att säkerställa så att de får igång processerna precis så som de önskar. Sedan är det bara att tanka ner Renta Easy-appen, tuta och köra, säger Oskar Svedberg, säljare Renta Kungälv och tillägger:

– Vårt lokala engagemang är kärnan i hela vår verksamhet på Renta och vi tänker ge kommunen hela Rentaupplevelsen. Passion, stora/små maskiner och glimten i ögat, välkomna till oss!

Vill du också utmana vad vi lovar?

Testa då Renta Easy: din digitala maskinpark. Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner som finns tillgängliga, bokade och vilka som ni redan har på arbetsplatsen. Här inne finns också manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även styra leveranser och returer, så att det passar just din och er tidsplan. För såväl privatperson som företag.

TA MIG TIL RENTAEASY.SE

Marcus Sölsnaes, CMO

[email protected]
070 530 27 21

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 520 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 53 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.