Kvibergs Park lägger tilläggsorder till TopRights dotterbolag HISAB

| 2 augusti, 2022 | 0 kommentarer

TopRights helägda dotterbolag HISAB har från Flodens Byggnads aktiebolag fått uppdraget att leverera stållösningar till Kvibergs Parks nya is- och sporthall. Slutkunden är Göteborgs Stad och nu lägger Flodens en tilläggsorder på ca 4,5 MSEK MSEK.

I Kvibergs Park, som gränsar till Gamlestaden, Utby och Kortedala i nordöstra Göteborg, finns sedan tidigare många idrottsanläggningar men också skolor och föreningsverksamheter. Nu har bygget av en
ny is- och sporthall börjat. När staden växer behöver också utbudet av idrottsanläggningar öka. Ett positivt tillskott för Göteborg, men också specifikt för Kvibergs Park som i och med detta fortsätter att utvecklas till ett centrum för idrott, hälsa, kultur och utbildning.

“En tilläggsorder till redan beställt arbete visar på TopRights förmåga att leverera avancerade stål- och glaslösningar. Fler och fler kunder upptäcker fördelarna att handla upp både stål- och glaslösningen med gemensam samordning. Det visar på vår unika förmåga att vara en partner i viktiga projekt där vi med vår erfarenhet kan leverera komplexa lösningar. Det ligger helt i linje med vår devis att se möjligheter istället för hinder”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Tilläggsbeställningen är ca 4,5 MSEK. HISAB har tidigare fått uppdraget att ansvara för detaljprojektering, konstruktion av en komplett stål- och betongstomme och Ferm & Persson har uppdraget att ansvara för glaslösningen. Den totala beställningen till HISAB och Ferm & Persson är nu på 19,1 MSEK.

Läs mer på toprightnordic.com

För ytterligare information vänligen kontakta:

Patrick Csizmadi, affärschef på Construction/HISAB på 0735-31 61 51 eller via mail, [email protected]

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via e-post, [email protected]

TopRight Nordic

TopRight är en bolagskoncern – en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion.

Vi skapar innovativa och effektiva lösningar genom att låta  ny teknik smälta ihop med befintlig. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer.

Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl

Det som utmärker oss är vår förmåga att med modern teknik skapa anpassade helhetslösningar.

Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig – för dig och för världen. Tillsammans skapar vi framtiden!

TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM Nordic SME.
 

TopRight Nordic AB (publ) Taptogatan 6  
115 26 Stockholm    
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com    

TopRight Nordic AB (publ) Beatrice Lesslies Gata 7
421 31 Västra Frölunda 
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.