Länsförsäkringar och KINTO inleder nytt samarbete

| 14 juni, 2022 | 0 kommentarer

Länsförsäkringar inleder ett nytt samarbete med mobilitetstjänsten KINTO som ägs av Toyota-koncernen.

– Det är mycket glädjande att vi nu inleder ett nytt samarbete med KINTO och fördjupar relationen med Toyota. Vi är sedan tidigare försäkringsgivare för bilarna men nu får vi också en ännu bättre möjlighet att själva använda mobilitetstjänsten när vi behöver. Det ligger också helt i linje med det hållbarhetsarbete vi bedriver, säger Patricia Seidel Garpedal, chef Motor Affär & Märkesförsäkring på Länsförsäkringar AB.

Samarbetet innebär bland annat att en KINTO-station etableras i närheten av Länsförsäkringar ABs kontor.

– Vårt samarbete är ett gott exempel på när näringslivet går samman för att få till mer hållbara lösningar. Det här möjliggör inte bara enkel och klok tillgång till bil för de anställda men också för alla andra som bor eller verkar i närområdet, säger Linus Jubner, Key account manager på KINTO Mobility.

Fakta

KINTO är Toyota-koncernens globala mobilitetsleverantör. KINTO erbjuder en sömlös och inkluderande tjänst för fler, oavsett vem du är och vilket mobilitetbehov du har, som privatperson, organisation eller företag. En sammansatt lösning med allt från bildelning i bilpool till flexibla bilabonnemang med olika bilmodeller.

Länk till Länsförsäkringars pressrum https://www.lansforsakringar.se/privat/om-oss/press-media/

Länk till Länsförsäkringar på Twitter https://twitter.com/forsakringar

För ytterligare information kontakta:

Presskontakt Länsförsäkringar, 08-588 418 50, [email protected]
 

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.