Lars vann 1,5 miljoner kronor: ”Detta kom väldigt lägligt till pensionen"

| 21 augusti, 2018 | 0 kommentarer

ti, aug 21, 2018 14:41 CET

Lars Landin från Örebro kammade hem Kombilotteriets högvinst, Superjackpotten, och fick komma till Stockholm för att snurra fram sin vinst på ett lyckohjul. Redan innan han snurrat på hjulet var han garanterad en miljon kronor.

Lars Landin, som bor och arbetar i Örebro, har precis snurrat på Kombilotteriets Jackpotthjul, och står med konfetti i håret och en check i famnen och har svårt att förstå att det är sant. Han har just vunnit 1,5 miljoner kronor.

Lars är i Stockholm över helgen för att han vunnit Superjackpotten, och är här tillsammans med en god vän. Hans två barn är dock ännu helt ovetandes om vad som är i görningen.

– Det började med att jag vann en extralott i Kombilotteriet, där jag varit med i ungefär sju år, och det var med den vinstlotten jag hamnade här.

– Detta kom väldigt lägligt, fortsätter Lars, som går i pension om bara några månader. Då kommer han också ha tid att resa, det vill han nämligen gärna göra. Tillsammans med sina två barn har han tidigare varit i Paris, nu skulle han gärna vilja ta dem med till Rom.

– Jag har en dröm om att åka till Buenos Aires, jag är nämligen intresserad av argentinsk tango … men jag har inte fattat det här än.

För mer information

Jonas Lindholm, VD Kombispel

Telefon: 08-5800 2400

E-post: [email protected]

Kidi Oller Westerberg, kommunikationsansvarig

Telefon: 070 491 6173

E-post: [email protected]

Om Kombispel

Kombispel driver traditionella lotterier och skraplotter. Företaget grundades 1956 och har en lång historia av att utveckla trygga och underhållande lotterier. Kombispel verkar på den svenska reglerade spelmarknaden och står under Lotteriinspektionens tillsyn. Företagets mest framgångsrika produkt är Kombilotteriet som lanserades 1981 och som idag är ett av Sveriges största prenumerationslotterier. Förmånstagare och ägare till Kombispel är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU).

För ytterligare information, besök www.kombispel.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *