Malena Jernstedt har utsetts till kommunikationsansvarig på PE Teknik & Arkitektur

| 7 juli, 2022 | 0 kommentarer

I slutet av september tillträder Malena Jernstedt tjänsten som kommunikationsansvarig på PE. ”Det är en imponerande resa PE har gjort de senaste åren och jag ser fram emot att bidra till utvecklingen framåt” säger Malena.

Malena kommer senast från teknikkonsultföretaget Cowi och har en gedigen erfarenhet inom kommunikation och Employer branding. I rollen som kommunikationsansvarig på PE blir Malena en nyckelspelare inom Employer branding och ansvarig för bolagets internkommunikation. Hon kommer att arbeta nära ledning för att stärka och utveckla PEs varumärke, något som Malena ser fram emot.

– Det är en imponerande utveckling som PE har haft de senaste åren. Det ska verkligen bli roligt att vara en del av resan framåt! Jag ser fram emot att bidra till utvecklingen och stötta både ledning och verksamhet, säger Malena Jernstedt.

–  Jag är väldigt glad att kunna presentera Malena som medarbetare på denna centrala tjänst. Vi har högt ställda mål och där organisk tillväxt och ett starkt arbetsgivarvarumärke är en framgångsfaktor. Jag är övertygad om att Malena blir en tillgång i detta arbete, säger Helena Hed, VD och Koncernchef för PE.

Malena kommer att vara stationerad i Göteborg där PE har en stark lokal närvaro med cirka 250 medarbetare i regionen.

För mer information vänligen kontakta:
Teresia Nielsen, Marknadschef  
Tel: +46 708 85 84 16
E-post: [email protected]

Om PE Teknik & Arkitektur
PE Teknik & Arkitektur är ett av Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader. Som samhällsbyggare skapar vi innovativa och hållbara lösningar som bidrar till att utveckla och förnya samhället. PE finns representerade i hela landet och omsätter årligen över en miljard kronor. PE grundades 2006 och är noterat på̊ Nasdaq Stockholm. Läs mer på̊ pe.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.