Malin Söderström skapar kroglåda med Melanders

| 15 juli, 2021 | 0 kommentarer

Tillsammans med kockarna bakom Snälleröds Krögarsnaps har Melanders tagit fram kroglådor för hemkörning i Stockholm. I juli släpps bokningarna för kocken Malin Söderströms trerättersmeny som finns till försäljning under en begränsad tid i juli och augusti. 
 

Sommarmeny Malin Sderstrm

Snälleröds Krögarsnaps består av fem olika snapsar skapade av kockarna Pontus Frithiof, Håkan Thörnström, Malin Söderström, Nils Molinder samt Henrik Norström. Under sommaren genomför Snälleröds krögare ett gästspel hos Melanders med var sin trerättersmeny för hemkörning. Mellan 19 juli och 22 augusti finns Malin Söderströms meny tillgänglig för utkörning i Stockholm samt även hela skärgården med båt.

Malin Söderström var den första kvinnan som tävlade i Svenska kocklandslaget. Idag driver hon Moderna Muséets restaurang samt The Fishery och The Farm. Malin har även skrivit ett flertal kokböcker och är regelbunden gästkock i TV4 Nyhetsmorgon. Hennes mat kännetecknas av friska fräscha smaker som ofta har en bas av svensk fisk eller viltkött. 

Malin Söderströms meny på Melanders består av en svensk charktallrik med viltkött, gulärtshummus, kräm på Wrångebäcksost samt färska grönsaker. Varmrätten är en helgrillad piggvar med algsalt samt primörer och vispat pepparrotssmör. Desserten består av en svartvinbärsmaräng, curd på svarta vinbär och lättvispad grädde samt ätbara sommarblommor.

För att underlätta färdigställandet av kroglådan har Melanders och Snälleröds skapat en film med Malin Söderström och Melanders kreativa ledare Andreas Printz. Filmen går igenom samtliga moment samt ger allmänna tips på matlagning.
 
För mer information kontakta:
Stefan Söderman, vd Melanders Group
Mobil:
073 326 21 78
Mail: [email protected]

Om Melanders 
Melanders Group har funnits sedan den första Melandersbutiken öppnade 1988 i Östermalms Saluhall av bröderna Erik och Nils Molinder. Den lilla fiskdisken i Östermalmshallen har idag vuxit till ett delikatessimperium med 7 fiskbutiker samt 14 restauranger och caféer där Art Bakery, Southside, Ångbåtsbryggan, Ulla Winbladh, Konstnärsbaren, Stockholm Fisk, Sjöpaviljongen och anrika Wedholms fisk ingår. 

www.melanders.se
 

 

Om Snälleröds Destilleri
Redan 1901 startade traktens bönder Snälleröds Ångbränneri som hölls i drift ända fram till 1970-talet. Idag ägs Snälleröds av Arcusgruppen som även äger akvavitvarumärken såsom Aalborg och Lysholm Linie. Snälleröds Krögarsnaps 10x5cl finns i Systembolagets beställningssortiment med artikelnummer 8660304 och priset 249 kr.

 

 

www.snälleröds.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.