Marsblade väljer Streamify för live video shopping

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Marsblade har skrivit avtal med liveplattformen Streamify för sin utvecklingspilot av live video shopping. Med hjälp av sin patenterade Flow Motion Technology skapar Marsblade unika is- och inlineskenor för den internationella hockeymarknaden. Med superstjärnor i NHL och hockeytokiga ungdomar världen över som kunder finns en intressant mix, som gjord för live video shopping. Avtalet är ett samarbetsavtal över 3 månader där respektive part står för sina egna kostnader.

 
 

– Vi har en stor adresserbar marknad runt om i världen som alla är ute efter inspiration, utbildning och produkter som kan hjälpa dem att bli bättre hockeyspelare. Självklart tror vi att live video shopping kommer kunna hjälpa både oss och våra kunder. Exakt hur har vi såklart idéer på men det ber vi om att få återkomma till, säger Hans Victor vd på Marsblade.

– En nischad och engagerad målgrupp brukar vara en bra grund för lyckad satsning på live video. I Marsblades fall är målgruppen dessutom ofta yngre människor som generellt sett är snabba att ta till sig ny teknik. Det gör det här partnerskapet extra intressant, säger Streamifys vd Johan Klitkou 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Klitkou, vd Streamify AB
Telefon: +46 76-643 37 47
E-post: [email protected] 

Hans Victor, vd Marsblade Sales AB
Telefon: +46 70-232 91 92
E-post: [email protected]

Om Streamify
Streamify grundades 2017 med avsikt att skapa framtidens smartaste livesstreamslösningar. 2019 lanserades den internationellt skalbara plattformen Streamify – en unik digital plattform som kombinerar livestreaming med e-commerce. Streamify ger individuella användare och etablerade aktörer möjlighet att skapa egna livestreams och därmed intäktsmöjligheter, samtidigt som tittare kan interagera med livesändningarna genom chattar, sponsring och för sändningen relevant E-commerce.

Marsblade Sales AB
Sedan Marsblade grundades 2011 har visionen varit enkel: att tillhandahålla överlägsna och innovativa produkter som gör dig till en bättre hockeyspelare samt gör hockey roligare och mer tillgängligt för alla. Sedan lanseringen av Marsblade O1, en unik inline-skena som gör det möjligt för spelare att träna skridskoåkning utan tillgång till is, har företaget tillhandahållit produkter som hjälper hockeyspelare på alla nivåer, från NHL-stjärnor till unga barn, för att nå sina mål samt inspirera fler människor att ta del av sporten.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.