Mathias Arvidsson tillträder som ny VD för KPMG

| 16 september, 2022 | 0 kommentarer

Mathias Arvidsson har utsetts till ny VD för KPMG AB med tillträde den 1 januari 2023. Mathias efterträder Patrik Anderbro, som enligt gängse successionsprocess lämnar VD rollen vid årsskiftet.

Mathias Arvidsson har utsetts till ny VD för KPMG AB med tillträde 1 januari 2023. Mathias efterträder nuvarande VD Patrik Anderbro, som enligt gängse successionsprocess lämnar som VD vid årsskiftet.

– Jag vill varmt välkomna Mathias som ny VD för KPMG. Mathias har varit en del av KPMG i 22 år och har lång erfarenhet från olika roller inom koncernen. Mathias kommer genom sin affärsmässighet och sitt driv mot marknaden fortsätta leda verksamheten framåt i enlighet med den fastlagda strategin, kommenterar Helena Arvidsson Älgne, styrelseordförande för KPMG.

– Det känns fantastiskt att få förtroendet att leda KPMG. Efter 22 år inom verksamheten antar jag ödmjukt uppdraget och ser fram emot att fortsätta den resa KPMG redan har inlett, där ESG och vår digitala agenda står i fokus, kommenterar Mathias Arvidsson, tillträdande VD för KPMG.

– Jag vill tacka Patrik för hans fantastiska engagemang, beslutsamhet och driv under sin mandatperiod. Han har lett KPMG framgångsrikt under tuffast möjliga förutsättningar, under en tid med pandemi och väpnad konflikt i Europa, avslutar Helena Arvidsson Älgne, styrelseordförande för KPMG.

Nuvarande VD Patrik Anderbro fortsätter inom KPMG som partner och senior rådgivare.

KPMG AB har verksamheter i Sverige, Lettland och Litauen.

Johanna WestinPress- och PR-ansvarig076-525 01 [email protected]

Om KPMG
KPMG är ett globalt nätverk med fler än 219 000 revisorer och rådgivare i över 147 länder. Tillsammans är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med en mission att tillsammans med våra kunder skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. KPMG AB består av 2000 medarbetare i Sverige, Lettland och Litauen. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.