Bygg och förvaltning i Sjöholmen AB tecknar 2 årigt ramavtal för produktion av moduler till ett värde av 49 MSEK

| 16 september, 2022 | 0 kommentarer

Zenergy AB (publ.) (”ZENZIP B”) offentliggör: Bygg och förvaltning i Sjöholmen tecknar 2 årigt ramavtal för produktion av moduler till ett värde av 49 MSEK. Pressmeddelandet finns tillgänglig som bifogat dokument samt på bolagets hemsida (www.zenergy.se).

Bygg och förvaltning i Sjöholmen AB skall tillsammans med Zenergy producera moduler inom affärsområdet movingspace och livingspace 

”Vi är oerhört glada att kunna skriva det här ramavtalet tillsammans med Bygg och förvaltning i Sjöholmen AB vilket gör att vi vi öppnar upp för nya order inom segmentet movingspace, vilket kommer ge oss större flexibilitet, att kunna kombinera korta (movingspace) och långa affärer (livingspace), för att få fullt utfall på de nya processer som är utarbetade och implementerats i verksamheten”

  • Martin Karlsson, VD Zenergy AB

För mer information kontakta: Martin Karlsson – VD, Zenergy AB (publ)

Telefon: 036-121340 E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Zenergy AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 16 sep 2022.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.