Matiga bröd från hela världen!

| 24 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Från pizza och chimichanga till piroger och fransk bovetegalette

Laga dina favoriträtter i pitabröd, tortillas, frasiga pajskal eller ett gott tunnbröd! Fyllda bröd är enkel och populär vardagsmat som lagas med kärlek världen över. Här finns klassiker som pizza och piroger men också spanska empanadas fyllda med grönsaker, ångade baobröd från Vietnam och samosas med kryddig köttfärs. Bjud på georgiska ostpiroger, injera med etiopisk kycklinggryta eller en baguette med stekt lök och merguez. Boken innehåller ett 50-tal recept och vi får även lite efterätter på samma tema som fattiga riddare med stekt äpple och citronkolasås, kaneldoftande zeppole och smördegspajer med sommarbär. 

Kokboksförfattaren Kristina Eriksson är en flitigt förekommande matskribent i ett flertal veckotidningar och månadsmagasin. Hon är utbildad hemkunskapslärare och verksam volontär i Göteborg.

Foto Åsa Dahlgren

Utgivning 2021-08-25, Isbn 9789155269586

Bokförlaget Semic
08-799 30 50
[email protected]
Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, [email protected]
 

Bokförlaget Semic startade sin verksamhet i juni 1950. Vi ger ut cirka 80 böcker per år om mat och dryck, handarbete, hobby och inredning, blommor och trädgård, djur och natur, sport och fakta samt böcker för barn och ungdomar, kalendrar och julklassiker. Vi trycker våra böcker i stora upplagor, säljer dem till bra priser och når många läsare. Merparten av vår utgivning är svenska originalböcker. Bokförlaget Semics redaktion, marknadsavdelning och produktionsavdelning är förlagda till Sundbyberg. Bokförlaget Semic är en del av Bonnierförlagen AB.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *