Minnesplatsen ger möjlighet till en egen plats att minnas nära och kära

| 12 maj, 2022 | 0 kommentarer

När en familjemedlem eller nära vän gått bort är minnet av dem det viktigaste vi har kvar. En egen minnesplats kan hjälpa till att få ro i tankarna och minnas allt det fina på en plats som betyder mycket. Minnesplatsen kan nu som första svenska bolaget erbjuda graverade minnesmärken som kan sättas upp på en speciell plats.

– Jag vill hjälpa alla som vill minnas sina nära och kära i de miljöer de älskade mest, säger Fredrik Skåntorp, grundare till Minnesplatsen.

Idén kom när Fredrik själv förlorade sin pappa och bror under loppet av ett år. Hans far älskade havet, skärgården och segling så att sprida askan till havs kändes självklart för alla i familjen. Men saknaden och behovet av en fysisk plats att minnas, tänka och komma tillbaka till visade sig bli stark för Fredrik.

– Jag ville ha en egen plats att gå till. Jag kom på att jag kunde sätta en bergskil i en skreva på en ö där jag och pappa var många gånger. Jag gjorde en egen inristning i bergskilen och jag fick min plats att återvända till och en trygghet med den, säger Fredrik Skåntorp.

Minnesmärkena som idag består av bergskil, ankare, trädmärke, minneslöv och bänkmärken kan beställas på www.minnesplatsen.se. De finns i olika material, med eller utan beläggning och val av tjocklekar. Texten väljer man själv och alla minnesmärken tillverkas och graveras för hand i Sverige.

– För mig är det viktigt att hitta en plats att minnas. Kyrkogården eller en minneslund i närheten var inte en plats för mig att finna ro. Med ett minnesmärke som passar i den miljön som jag ville minnas min pappa var viktigt, därför har jag tagit fram olika typer av märken och hoppas att dessa kan bidra till många fina och minnesvärda stunder, avslutar Fredrik Skåntorp.

För ytterligare information:
Fredrik Skåntorp, grundare av Minnesplatsen, tfn: +46 (0)70 813 34 31
Anders Ekhammar, pressansvarig Minnesplatsen, epost: [email protected]   

www.minnesplatsen.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.