Mobilabonnemangi.se lanserar tjänst för att jämföra mobilabonnemang

| 2 september, 2022 | 0 kommentarer

I tuffare ekonomiska tider kan det vara värt att se över sina månatliga kostnader. Ett område där många svenskar antagligen kan spara lite pengar är på sina mobilabonnemang. Men att jämföra mobilabonnemang är inte alltid så enkelt som man skulle kunna tro.

Ett mobilabonnemang kan tyckas vara en enkel tjänst att jämföra då det är en hyfsad standardiserad tjänst. Mobiloperatörer har dock länge gjort det onödigt svårt för konsumenter att jämföra mobilabonnemang. Det handlar exempelvis om tidsbegränsade rabatter till nya kunder eller paketering med telefon i utbyte mot längre bindningstider. Att göra processen enklare att jämföra olika alternativ är därför ambitionen med Mobilabonnemagi.se.

Olika sätt att jämföra mobilabonnemang

Det kanske vanligaste sättet att jämföra mobilabonnemang är enbart på pris. En enklare prisjämförelse kan dock vara missvisande. Flera mobiloperatörer har som sagt lockpriser under en kortare initial period. Att hitta det bästa kampanjpriset är ofta enkelt men ett annat alternativ är jämföra ordinarie pris. Men med tanke på att du som kund kan få betydande rabatter är detta heller inte idealiskt.

Därför har Mobilabonnemangi.se utvecklat ett tjänst där du kan jämföra olika aspekter av prissättningen av mobilabonnemang. Inom kort kommer du enkelt kunna jämföra:

  • Kampanjpris
  • Ordinarie pris
  • Pris för år 1
  • Pris för år 2

En annan aspekt att jämföra, utöver pris, är så klart hur mycket surf du får för dina pengar. Genom filtreringsfunktioner kommer du därför enkelt kunna filtrera fram de abonnemang som har den mängd surf du behöver. Även önskade mobilnät och diverse funktionalitet kommer vara möjlig att filtrera.

Ta del av rabatter för mobilabonnemang

Utöver erbjudanden till nya kunder erbjuder idag många mobiloperatörer diverse rabatter riktade mot specifika kundgrupper. Det rör sig exempelvis om seniorabonnemang och barnabonnemang. Flera av dessa alternativ har betydande rabatter som kan vara värda att ha koll på. Därför har Mobilabonnemangi.se valt att presentera en enkel uppdelning av de billigaste mobilabonnemangen på den svenska marknaden idag. Du guidas på ett enkelt sätt till de bästa rabatterna och de mest attraktiva kampanjerna som erbjuds. Alla mobilabonnemang tecknas dock på respektive mobiloperatörs hemsida.

Om Mobilabonnemangi.se

Webbsajten Mobilabonnemangi.se är helt oberoende. Ambitionen är att förenkla för konsumenter att hitta det bästa mobilabonnemanget för just sina förutsättningar.

Pär Lundgren

[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.