MSAB utser Mathilda Allert till tillförordnad CFO

| 4 juli, 2022 | 0 kommentarer

MSAB, Micro Systemation AB publ, meddelar idag att Mathilda Allert tillträder tjänsten som interim CFO från juni 2022, till dess en ny CFO är på plats. Mathilda kommer att ingå i ledningsgruppen under denna tid.

Medan rekryteringsprocessen pågår kommer Mathilda Allert att ta rollen som interim CFO på MSAB. Mathilda Allert har en bakgrund som revisor och projektledare samt har haft flera ledande befattningar inom finansavdelningar i börsbolag.

”Det är mycket glädjande att Mathilda kan tillträda som interim CFO under denna period. Hennes tidigare erfarenhet är till stor nytta för MSAB. Samtidigt fortsätter rekryteringen av en internationellt erfaren CFO som kan hjälpa bolaget att nå de mål som marknaden och aktieägarna förväntar sig”, säger Joel Bollö, vd för MSAB.

För ytterligare information, kontakta gärna:
Joel Bollö, VD MSAB, [email protected], +46 8 739 02 70

Om MSAB:
MSAB är världsledande inom kriminalteknik för att utvinna och analysera data i beslagtagna mobila enheter. Företaget utvecklar högkvalitativ och lättanvänd mjukvara som hjälper brottsbekämpande myndigheter, så som; polis, försvar och tull, att utföra sina uppdrag. Produkterna, som har blivit en de facto-standard för att säkra bevis i brottsutredningar, kan kompletteras med verktyg för rapportering och ett stort utbildningsutbud med certifieringar inom rättssäker kriminalteknik. Företaget betjänar kunder i mer än 100 länder över hela världen, genom egna säljkontor och via distributörer. MSAB är noterat på Nasdaq Stockholm under ticker-namnet: MSAB B. www.msab.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.