My Beat AB lanserar 5G-tillval på alla sina mobilabonnemang

| 12 maj, 2022 | 0 kommentarer

My Beat AB lanserar 5G-tillval på alla sina mobilabonnemang. Från och med 12 maj 2022 ger My Beat sina kunder möjlighet att välja till 5g-täckning som tillval till sina abonnemang.

My Beats kunder kommer från och med 12 maj 2022 kunna välja om de vill ha åtkomst till 5G-nätet och därmed få högre surf-hastigheter än vad 4G nätet kan erbjuda. My Beat har valt att erbjuda 5G-åtkomst som ett tillval.  Kostnaden för att aktivera 5G är 30 kr i månaden. Bolaget har inga bindningstider på sina mobilabonnemang och har heller ingen startavgift eller faktureringsavgift. My Beat särskiljer sig som operatör genom att kombinera lågt pris och god personlig service. Bolaget vänder sig i första hand till målgruppen 45+, det vill säga personer som är 45 år eller äldre. I Sverige utgörs detta segment av cirka 4,6 miljoner människor. Förutom mobilabonnemang så erbjuder bolaget mobila bredband, fastnummer i mobilen och fabriksåterställda begagnade mobiler i toppskick.

VD Fredrik Horn-Berlin kommenterar:

Det är väldigt roligt att kunna utöka vårt kunderbjudande med ett 5G-tillval. Vårt befintliga erbjudande, med låga priser, marknadsledande kundservice och en nättäckning som når 99 % av folket, utökas nu med att de kunder som önskar det kan välja att också få 5G-åtkomst. För oss innebär 5G-tillvalet att vi framtidssäkrar vårt erbjudande då vi tror att 5G kommer efterfrågas alltmer i takt med att 5G-nätet byggs ut ytterligare i året som kommer. Genom att låta kunden välja kan de styra pris kontra surf-hastighet efter sitt eget behov.

För mer information om My Beat, vänligen kontakta:

Fredrik Horn-Berlin

VD, My Beat AB

+46 734259827

[email protected]

www.mybeat.se

Om My Beat AB

My Beat är en svensk mobiloperatör som erbjuder privatpersoner mobilabonnemang och mobilt bredband. Bolagets erbjudande kombinerar lågt pris med god service och riktar sig främst till målgruppen 45+, det vill säga personer som är 45 år eller äldre. My Beat är en av de mobiloperatörer som har bäst betyg på kundnöjdhetstjänsten TrustPilot.com, 4,6 av 5 möjliga stjärnor. Alla My Beat´s mobilabonnemang går nu att få med 5G.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.