Nordic Paper utser ny IR- och strategichef

| 22 februari, 2021 | 0 kommentarer

Nordic Paper kan idag meddela att Henrik Essén rekryterats till en nyinrättad befattning som ansvarig för IR och strategi. Henrik kommer från tillträdet den 1 mars 2021 vara en del av Nordic Papers koncernledning.

Henrik har en lång erfarenhet från funktioner inom ledning och affärsutveckling i pappers- och förpackningsindustrin. Närmast kommer Henrik från en position som M&A-ansvarig hos Shanying International Holding och var där involverad i börsnoteringen av Nordic Paper.

I och med Henriks tillträde kommer nuvarande strategichef Jens Otterstedt att lämna Nordic Paper för nya utmaningar och konsultuppdraget för nuvarande IR-chef Ingrid Östhols når sin slutpunkt.

– Jag är mycket glad över att välkomna Henrik till Nordic Paper och att därmed kunna presentera en långsiktig lösning för det viktiga IR-arbetet. Jag vill å Nordic Papers vägnar samtidigt tacka Jens och Ingrid för deras starka insatser för bolaget, inte minst i samband med börsnoteringen i höstas, och jag önskar dem båda lycka till framöver, säger Anita Sjölander, vd för Nordic Paper.

Vid frågor, kontakta:

Anita Sjölander
CEO
+46703097484
[email protected]

Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent, som tillverkat högkvalitativt papper sedan 1800-talet. Vi är en ledande leverantör av kraftpapper och naturligt fettresistent livsmedelspapper. Våra produkter är baserade på förnyelsebara skogsråvara från lokala skogar. Från våra fyra skandinaviska pappersbruk levererar vi till kunder i över 70 länder. Nordic Paper hade 2020 intäkter om cirka MSEK 2 900, cirka 630 anställda och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.nordic-paper.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *