Nordpolen bland årets nyheter när Tomten flyttar in på Kolmården

| 16 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 16, 2017 10:02 CET

Sagojul på Kolmården i fjol blev en succé och redan första året gästades parken av 31 000 gäster. Nu pågår febril aktivitet för att skapa magisk stämning och för att kunna välkomna de första gästerna den 1 december. 

För att möta det ökade intresset togs i veckan beslut om att utöka Sagojulsområdet och ge Tomten ett eget hem i ”Nordpolen”.

– Nu får gästerna uppleva ett större område och flera aktiviteter i Nordpolen där Tomten och hans nissar bor. Det kommer bli en härlig atmosfär och dessutom erbjuder vi en Adventsbuffé under lördagar och söndagar,
säger Helena Bruhn, producent och projektledare för Sagojul.

Förberedelserna inför Sagojul har pågått i närmare ett år. Bland nyheterna finns även ett nyskrivet julspel regisserat av Carina Perenkranz  och i Bamses Värld är det premiär för julteatern ”Bamse och den talande granen”.

-Tillsammans med julmarknaden är våra föreställningar det mest uppskattade bland våra gäster. Barnen tycker särskilt om Trollen men de vinteröppna attraktionerna i Bamses Värld lockar såklart de också,
säger Helena Bruhn.

Sagojul på Kolmården pågår fredag – söndag, 1 – 17 december och djurparken förväntar sig ca. 30 000 gäster. 

 

För mer information, kontakta gärna: 

Helena Bruhn, Producent och Projektledare 010-708 7575
[email protected]

Rickard Sjödén, Pressansvarig 010-708 7536 
[email protected]

Bilder:
http://kolmarden.com/mediabank

Destination Kolmården är ett av Sveriges populäraste resmål för barnfamiljer och innefattar Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet. Destinationen ingår i temaparkskoncernen Parks and Resorts tillsammans med Gröna Lund, Skara Sommarland, Furuvik och Aquaria.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *