Nya leveranser till Mecon Bostad och Lyckos

| 6 september, 2022 | 0 kommentarer

Mecon Bostad och Lyckos har avropat ytterligare bostäder där OurLiving ska leverera digitala bopärmar under september månad.

Det är premiär med digitala bopärmar för Mecon Bostad och det gäller ett projekt i Täby. Mecon Bostad har tidigare använt kommunikationsdelen i OurLiving plattformen och lägger nu till bopärmar i sitt erbjudande.

 

Samarbetet med Lyckos har pågått i flera år och denna gång gäller avropet digitala bopärmar för ett projekt i Kävlinge.

 

Henrik Jarl, VD Compare-IT / OurLiving kommenterar:

-”De nya avropen är återigen en bekräftelse på att OurLivings plattform och moduler löser våra kunders behov och med högsta kvalité, denna gång gäller det leveranser till Lyckos och Mecon Bostad. Extra motiverande är det att samarbetet med Mecon Bostad utvidgas till att även innefatta digitala bopärmar”

 

 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB / Ourliving AB  

Telefon: 076 762 13 46  

E-post: [email protected]

 

 

 

Om Compare-IT/OurLiving

Compare-IT är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets SaaS-erbjudande är en digital boendeplattform och app som används av bostadsutvecklare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Plattformen och appen täcker en mängd olika tillämpningar som t.ex kommunikationsmodul, smarta hem, tillval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.