Nya medlemmar i K-Fastigheters koncernledning

| 1 september, 2021 | 0 kommentarer

K-Fast Holding AB (”K-Fastigheter”) har utsett Leif Astikainen och Martin Johannesson till nya medlemmar i koncernledningen.

Leif Astikainen är ansvarig för K-Fastigheters HR-funktion samt vice VD och HR-chef i dotterbolaget Finja Prefab AB. Leif har jobbat med HR och ledning inom Finja-koncernen 2004–2020. Tidigare har han jobbat inom DINOL och EFTEC samt som major inom Försvarsmakten.

Martin Johannesson är chef för affärsområde Förvaltning från och med 1 september 2021. Martin kommer närmast från Akademiska Hus. Han har en gedigen erfarenhet av operationell fastighetsförvaltning i roller som bland annat fastighetsförvaltare och fastighetschef med både kommersiella lokaler och bostäder i portföljen. Han är civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jacob Karlsson, VD, e-post: [email protected], telefon: 0738 219 626
Anders Antonsson, IR-ansvarig, e-post: [email protected], telefon: 0708 730 900

 

K-Fastigheters målsättning som fastighetsägare är att skapa attraktiva hem med hög trivselfaktor. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 2 280 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernens fastighetsbestånd har ett bokfört värde om 7,4 miljarder kronor med ett årligt hyresvärde uppgående till omkring 278 miljoner kronor. Sedan november 2019 handlas bolagets B-aktier på Nasdaq Stockholm (kortnamn: KFAST B). Läs mer på k-fastigheter.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *