Nytt samarbete med distributör i Finland

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

Safe at Sea AB (publ) har tecknat distributörsavtal med Esteri Group som gör sig redo för att bearbeta den finska marknaden med demo- och testverksamhet.

Finland har länge varit en intressant marknad med potential och behov av de produkter Safe at Sea marknadsför. Esteri Group som under 125 år arbetat med räddningsutrustning för räddningstjänst och andra organisationer och kunder har både erfarenhet och specialkompetens inom sina produktområden. En stor del av deras produktsortiment utgörs av pumpar och tillhörande släckutrustning som idag finns representerad i över 30 länder. Esteri Group arbetar uteslutande med produkter av högsta kvalitet vilket skapar trygghet och säkerhet för deras kunder.

Esteri Group tar sig nu an den finska marknaden där de kommer att sälja Safe at Sea:s båtar och räddningsutrustning. Efter genomförd utbildning ihop med Safe at Sea kommer de själva att genomföra tester, demos och presentationer med kunder i Finland.

”Vi är väldigt glada över att inleda samarbetet med Esteri Group, och det är med stor förväntan vi nu tillsammans tar klivet in på den finska marknaden som vi tidigare själva har bearbetat”, säger Henrik Hartman, CEO på Safe at Sea AB.

I samband med detta avtal investerar Esteri Group i ett RescueRunner-system som kommer användas som demo-båt på den finska marknaden.

Båten kommer att levereras i Q1 2022.

Ordervärde: cirka SEK 350 000

Denna information är sådan som Safe at Sea är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-12-16 11:57 CET.

För mer information vänligen kontakta:

Henrik Hartman                                   

Telefon +46 (0)303-23 07 00
[email protected]

Safe at Sea AB tillverkar, utvecklar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa system bidrar till att rädda liv och effektivisera maritim SAR-verksamhet (Search and Rescue) och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Systemen innefattar utrustning, utvecklade arbetsmetoder och tillhörande utbildning. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, SafeRunner, FireRunner och GuardRunner. Safe at Seas aktie är listad på Spotlight Stockmarket.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.