O’Learys öppnar i Mölnlycke Fabriker

| 2 maj, 2022 | 0 kommentarer

Precis intill Wallenstam Arena i Mölnlycke Fabriker öppnar O’Learys till hösten. På 540 kvadratmeter erbjuds gästerna en helhetsupplevelse inom eatertainment – mat och dryck i kombination med sport, musik och sociala spel och aktiviteter.

O’Learys öppnar en sportbar/restaurang till hösten på Viola Gråstens plats / Sporttorget i det nya härliga bostadsområdet Mölnlycke Fabriker som växer fram i genuin bruksmiljö med gott om sporthallar, en ny arena och kommersiell verksamhet. 

– Det här är en fantastiskt fin pusselbit i helheten som vi har skapat i Mölnlycke Fabriker med alla nya hem och sportaktiviteter i de nya hallarna samt i arenan. Det blir som ett stort sportkluster i området, där O’Learys passar in helt perfekt, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg.

– Det ska bli riktigt kul att starta upp O’Learys till hösten! Det har länge saknats ett ställe att umgås, kolla sport och göra andra sociala aktiviteter. Lokalen känns helt perfekt och kommer ha plats för cirka 200 sittande gäster med en härlig uteservering i söderläge, säger Mikael Beckman på O’Learys Mölnlycke.

O’Learys har funnits sedan 1988 och har idag fler än 110 restauranger i 14 länder. Verksamheten ägs av Social Eatertainment Group som planerar för dubbelt så många O’Learys runt om i världen under de närmsta åren. 

– Vi är stolta och glada över att stärka O’Learys närvaro i västra Sverige med den här etableringen. Vi vill med våra O’Learys ge folk en social och rolig kväll tillsammans där de kan njuta av sport, roliga sociala spel och aktiviteter tillsammans, säger Kenneth Lorentzen, VD på Social Eatertainment Group.
 

För ytterligare information och bilder:
Elisabeth Vansvik, Kommunikationsdirektör Wallenstam AB (publ) tel. 031-20 00 00 alt. 0705-17 11 38

http://www.wallenstam.se/bilder
www.wallenstam.se

Wallenstam är ett fastighetsbolag som förvaltar, bygger och utvecklar fastigheter för ett hållbart boende och företagande i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Fastighetsbeståndet värderas till cirka 64 miljarder kronor och kundbasen utgörs av cirka 11 000 hushåll och 1 000 företag. Den totala uthyrningsbara ytan är drygt 1 miljon kvm. Wallenstam är självförsörjande på förnybar elenergi med egna vindkraftverk i drift. Bolagets B-aktier finns noterade på Nasdaq Stockholm sedan 1984.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.