“Paw Patrol: Filmen” kommer till Paramount+ 1 december

| 25 november, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm – 25 november, 2021 – De allra yngsta kan se fram emot en tidig julklapp. De omåttligt populära valparna i Paw Patrol får nu sin första film, där publiken får följa med på ett nytt och spännande äventyr. Den 1:a december finns Paw Patrol: Filmen att streama exklusivt på Paramount+.

När Ryder och valparnas största rival, Överdängare, blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden måste Ryder och allas våra favorithjältevalpar i Paw Patrol lägga in högsta växeln för att rädda staden från total förödelse. Medan en av valparna måste möta sitt förflutna i Äventyrsstaden får teamet hjälp av en ny allierad, den smarta taxen Liberty. Tillsammans, och beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar Paw Patrol för att rädda medborgarna i Äventyrsstaden!

Serien Paw Patrol hade premiär 2013 och har sedan dess blivit en stor succé över hela världen. Programmet följer valparna Marshall, Chase, Rubble, Rocky, Zuma och Skye, men även deras ledare – den tioåriga pojken Ryder. Paw Patrol har tidigare synts i långfilmer som Mighty Pups, men detta är första gången valparna får sin alldeles egna storfilm.

Presskontakt:

Max Bellman
Director PR & Communications
ViacomCBS Networks International Nordics

Mail:
[email protected]

Om Paramount+

Paramount+ är en global videostreamingtjänst från ViacomCBS som erbjuder ett berg av premiumunderhållning för tittare i alla åldrar. Internationellt har tjänsten ett omfattande bibliotek med originalproduktioner, hit-serier och populära filmer i alla genrer från världsberömda varumärken och studios som SHOWTIME, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures och Smithsonian Channel samt förstklassigt lokalt innehåll. För mer information om Paramount+, besök www.paramountplus.com och följ Paramount+ Nordic på Facebook, @paramountplussverige på Instagram och Paramount+ Nordic på YouTube.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *